dil bilmeyen için sıkıcı oluyor oyun ewet ama ben bıraz bıslerden anlıyorum am basın toplantısı yapamıyoz ama yınede ya o bıraz sıkıyo benı
dil bilmeyen için sıkıcı oluyor oyun ewet ama ben bıraz bıslerden anlıyorum am basın toplantısı yapamıyoz ama yınede ya o bıraz sıkıyo benı
bende dil sorunu yokta 5 yiyorum işte valla o maçta 5. gol olduğunda insan dili falan unutuveriyo direk uluslararası bir dil kullanıyo vücut dili![]()
çirkin öldü de, güzel ölmedi mi ..?
hahaha özlemişim özendirdin şimdi. Bir girsem sinir olup yatsam mı?
filmmi izlesem ne yapsam abi ya
Fikirlerim burada
olsun ya ben 5 yedım ama onemlı deıl oyundur olur dıyıp gecıom tabı arada 4-3luk maclarımda oldu ben yakalıom onlar atıo sonunda atttılar biz atamadık.arada bi klavye mouse vurdugumda oluyo![]()
tabi canım fm oynayıp klavye mouse ve benzeri edevatlara işkence yapmayan varmıdır ki![]()
3 gol !! ne diyosun dostum yaaben senin yerinde olsam fm yi kaldırmıştım PC den çoktan valla sende sabır varmış
o mouse hak etmiş son hafta böyle bişey olabilir mi ya sen mouse la kurtardığına dua et mazallah o gazla David Garcia nın bile gideri vardı
Neyse arkadaşlar size iyi muhabbetler benim uyku ve rüya vaktim
iyi geceler hepinize..
üühh mübarek geleceğin Yılmaz Vural'ları sizi. Bende Yılmaz Vural'ı eleştiriyorum hadi canım klasik Türk halkından tamamı öyle.
Ohoo ben sizin yanınızda süt dökmüş aragones'im o zaman. Çok kızarsam kalli gibi ceza veririm. Fm deki hocalığımı kalliye benzetiyorum aslında da Servet'i önlibero oynatmıyorum hepten![]()
Fikirlerim burada
Okuldan kafeyi açıoyrumGünaydın
selamlar kafe var mı kimse...
Geldik babakalım ortam nasıl? SelamHazırlıklar tamam mı ?
Of of gözlerim kıpkırmızı oldu.Kurtadama döndüm kankacım![]()
selam abilerim kardeşlerim keyifler yerindedir umarım![]()
selamun aleykum, hayırlı günler herkese.
keyfiniz iyidir umarım. (:
@Bedlamite ; Aleyküm Selam
s.a herkese günaydın dıyorum kalkalı fazla olmadı![]()
Herkese selam sevgili kardeşlerim.Ben bir öğle yemeği yiyip geliyorum.
afiyet olsun abi beklerız buralardayız
Aleyküm selam,
thehell61 isim neydi bağışlarsan (:
Mustafa ben senın isim ?
Benimde Serhat
tanıştığıma memnun oldum
Nasılsın Mustafa iyisindir inşALLAH (:
Bnede memnun oldum.
iyi diyelm iyi olur belkiSeni sormalı okul yokmu
yok ya ben 2 sene kaldımda geçen sene bitti.
şimdi evde yatıyorum, idmanlardı maçlardı derken zaman geçiyor gidiyor.
sende ne var ne yok okul dershane?
Merhaba ...
ünv 3. yıldayım bende açık ogretım bende evlerde vakıt gecırıyom
sen futbol takımında felan mı oynuyosun ıdman maç falan demişsin
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
H.geldin Aykut
Last edited by Trabzonspor : 17.Aralık.2008 at 13:43 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
evet oynuyorum..
oo çok güzel ya, aslında bende açıkdan okuyorum ama daha derslerimi seçmeyi dahi bilmiyorum acaba bilgin var mıdır?
Lise için, ders seçimi?
hoşgelidn Aykut kardeşim, nasılsın.
Selamlar..
Valla pek bi bişlgim yok o lise konusunda
aleyküm selam.
uykucu (:
ne var ne yok.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
hmm neyse mustafa ya önemli değil yahu bu arada Mustafa derken ben rahatsız oluyorum yaş kaçtı onuda bağışlarsan (:
Last edited by World Hollow o1 : 17.Aralık.2008 at 13:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Hoşgeldin Aygün nasılsın ?![]()