Quote Originally Posted by zargı
abi sen yapma bari sen savunma su adamı bana öle bi maçta öle bi cehenneme iki tane cocugu cıkarıyo üstüne üstlük bu adamlar defansın en önemli bölgesinde oynuyo sonra cogunlugu onların hatalarından olan goller yeniyo ama suc onların deil onları o atese atanın

sana bişey sormak istiyorum sence fener maçı uğur ve ferhat oynatıldığı içinmi kaybedildi?

bence değil uğur ve ferhat oynamasa cihan ve ergün oynayacaktı.ergün ve cihan yavaş oyuncular tahminimce gerets anelka ve tuncayın hızlı oyuncular olduğunu düşünüp uğur ve ferhatın hızından faydalanmak istedi bence çok mantıklıydı.bence problem maça cihanla değil orta sahada daha pas yapabilen ilic veya volkan gibi bir oyuncuyla başlamamaktı.

uğur ve ferhat bir çok kez milli olmuş oyunculardır.ayrıca çok genç yaşlarda bu yaş grubu oyuncularımız avrupada çok başarı yakaladı.bundan dolayı bu gençleri çok tecrübesiz görmek yanlıştır bence.bu atmosferden etkilenmedikleri anlamına gelmiyor.mutlaka etkilenmişlerdir ama o stresi maç başlar başlamaz atmışlardır diye düşünüyorum...