Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sizce Rezerv Lig Gerekli Mi Gereksiz Mi?

Voters
30. You may not vote on this poll
  • Gerekli

30 100.00%
  • Gereksiz

0 0%
1 ile 22 arası toplam 22 sonuç

Konu: Rezerv Lig

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Rezerv Lig

Avrupa'daki çoğu ülkede takımlarında forma şansı bulamayan oyuncuların form düzeylerine üst seviyede tutmak için kurulmuş bir lig vardır:Rezerv Lig.Ülkemizde ise böyle bir ligin kurulması gündemde.Sizlerin de bu konu hakkındaki görüşlerinizi bekliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

valla ben kurulması gerektiğini düşünüyorum.

sebebini yazmama gerek yok herhalde zaten herkes biliyo.

en başta yedek oyuncular form tutsun formda kalsın diye....
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

kesinlikle kurulmalı

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Kesinlikle olmalı.En iyi örnek herhalde Semih'dir.Hala genç deniyor ve maalesef takımında istediği kadar forma şansı bulamıyor.Bununla ilgili bir yazı 4-4-2 dergisinde vardı ve foruma eklenmişti.Orda herşey açık ve net anlatılıyor zaten.Çokda faydalı olacağına inanıyorum bu sistemin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence de kesinlikle kurulmalı.

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

oyuncuların formlarını üstdüzeyde tutmak için gerekli bence bu zaten avrupanın önemli liglerinde yıllardır uygulanıyo

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

kesinlikle kurulması gereken bir lig...daimi yedek oyuncular için çok iyi olur.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

kurulması gerektiğini düşünüyorum
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Gerekli!....
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2005
    Yer
    34

bencede gerekli 2,3 ve amatör liglerdeki yetenekli gençlerin iyi bir eğitim görebilmesi için

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

kurulması lazım yalnız angarya olmamalı.değişik ödüller veya almanya ile ispanya'daki amatör takım sistemi getirilebilir.

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Gerekli ama akibeti A Milli Takıma seçilemeyenleri hazır tutmak için hazırlanan organizasyon gibi olmasın

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

valla rezerv ligdende süper lige çıkmak gibi şeyler olmalı ne biliyim değişik atraksiyonlarla süslenmeli

Kesin gerekli ancak tamamıyla Türk futbolunu kurtaracak bir yapılanma olarka da görülmemeli.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

kesinlikle gerekli...

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by hurmet
    valla rezerv ligdende süper lige çıkmak gibi şeyler olmalı ne biliyim değişik atraksiyonlarla süslenmeli
    ya o kadarda abartıya kaçmamalı fakat ispanya'daki gibi b takım falan olup alt liglerde oynayabilir.ikinci-üçüncü lig gibi.

Rezerv Lig sadece Süper Lig'e özel olmayabilir.2A'nın da Rezerv Ligi falan olabilir.

Quote Originally Posted by TüMeR_yAğıZ
    ya o kadarda abartıya kaçmamalı fakat ispanya'daki gibi b takım falan olup alt liglerde oynayabilir.ikinci-üçüncü lig gibi.
    öyle diyosunda adamlar rezerv şampiyonları amatörlerle maç yapıp 3.lige orda 2b 2a sonrada süper lige çıkabilir

Nesil
    2006

gerekli en azından futbolcu özelliklerini kaybetmez az da olsa kendini göstermeye çalışır

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by hurmet
    öyle diyosunda adamlar rezerv şampiyonları amatörlerle maç yapıp 3.lige orda 2b 2a sonrada süper lige çıkabilir
    ispanya'da uygulanan kural bir b takımı a takımının bulunduğu lige çıkamaz.mantıklı bir uygulama.yalnız tabi burada benim kanımca bir alt lig daha kurulmalı.bölgesel profesyonel ligler yada 4.lig olabilir.gençlerin spora futbola olan ilgisinin sadece halı saha maçlarından ibaret olması engellenir lisanslı sporcu olmaları kolaylaşır ve özendirilir.buda rezerv lig uygulamasını daha canlı tutabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Şükrü Saraçoğlundan

kesinlikle gerekli......

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

sadece rezerv ligle olmaz bence bu futbolcularada güven gerekli sen semihe güvenmedikten sonra 10 sene rezerv ligde oynasa ne olur.

bu söylediklerimden tabiki gerekli değil anlamı çıkmaz kesinlikle gerekli ama gençlere güven dahada gerekli

Mesaj Yetkileri