-
17.Aralık.2007, 23:14
Elland Road'da Yüzler Gülüyor...
Sezona Güzel Başlayan Leeds United'ın Genç Hocası Özerk Işık'la Röportaj Yapmak İçin Gittiğimiz Elland Road'da Gördük Ki,Personel Ve Oyuncular Bu Güzel Başlangıçtan Bir Hayli Memnunlar Ve Güzel Başladıkları Gibi Güzel Bitireceklerini Düşünüyorlar...
Muhabir:Öncelikle Hocam Leeds'le Çok Güzel Bir Başlangıç Yaptınız.Kimse Böyle Güzel Bir Başlangıç'a İmza Atacağınızı Düşünmüyordu.Sizi Genç Ve Tecrübesiz Buluyor 2 Ay İçerisinde Bavul'unu Toplamaya Başlar Diyorlardı.Bu Konu Hakkında Neler Söylemek İstiyorsunuz.
Özerk Işık: Teşekkürler.Müthiş Taraftar Desteğimizle Yapamayacağımız Şey Olmadığını Düşünüyorum.Güzel Başladık.Ama Dediğiniz Gibi Bu Sadece Bir Başlangıç.Önemli Olan Devamını Sağlamak.Müthiş Taraftarımızında Desteğiyle Bunu Sağlayacak Güce Sahibiz.Onlar Bizi Yalnız Bırakmasın Yeter.Zaten Yalnız Bırakmıyorlar.40.000 Kişilik Stadyum'da Her Maç Ortalama 38.000 Kişi Görmek Oyuncularım Üzerinde Müthiş Bir Etki Yapıyor.Onları Kamçılıyor.Bizimle Olmaya Devam Etsinler.Bu Taraftar Herşeyi Hak Ediyor.Bizde Onlara Hak Ettiklerini Vermek İstiyoruz.
M:Hocam Sizi Biraz Taraftara Oynar Gördük.Futbol Sahada Oynanır.Fakat Siz Taraftardan Bahsedip Duruyorsunuz Geldiğiniz Günden Beri...
Ö.I:Haklısınız Futbol Sahada Oynanır.Ama Ben Taktiksel Ve Tekniksel Özelliklerime Çok Güveniyorum.Oyuncularımada Güveniyorum.Yapabileceğimiz Şeyleri Biliyorum.Ama Bunu Yapmamızda Bize En Çok Yardımı Dokunacak Şey Taraftar Desteğidir.Bu Desteği Gördüğümüz Zaman Biz Sahaya Kalbimizi Koyarız...
Toplantıyı Kısa Kesmek Zorundayım,Çünkü Önümüzde Zorlu Maçlar Var.Bizi Takip Etmeye Devam Edin...
Genç Teknik Adama Röportaj Yapmak İçin Bizi Seçtiğinden Dolayı Teşekkürlerimizi Sunuyoruz Sevgili Okuyucular...
Mesaj Yetkileri