Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 57 arası toplam 57 sonuç

Konu: Bu Formanın Hakkını Verenler Asla Yalnız Kalmaz(Fenerbahçe SK)

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

ŞAMPİYONLAR LİGİ GRUP 3. MACI

TSL 9. HAFTA

Besiktas daha iyi oynadı. Ama son dakika golüyle beraberliği yakaladık...

TÜRKİYE KUPASI GRUP 1. MACI

TSL 10. HAFTA

Evimizde patlamayı yapmayı düsünüyorduk ama yine olmadı

SAMPİYONLAR LİGİ GRUP 4. MACI

Bayern e karsı hic varlık gösteremedik ve maglup olduk. Böylece UEFA ya bile gitme sansımız cok azaldı..
    Bu arada taktik degişikliğine de gittik Alex i satmıstık o yüzden 4-3-3 e döndük
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa/Akhisar

Takviye gerekli hakkaten.İstikrarsız bi gidişat var zaten..

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

TSL 11. HAFTA

TÜRKİYE KUPASI GRUP 2. MACI

TSL 12. HAFTA

TSL 13. HAFTA

13 HAFTA SONUNDA OLUSAN PUAN DURUMU

Biraz olsun toparladık. Ama arkadaslar lütfen yorum yapın ve ya transfer isimleri verin özellikle Türk olsun kaliteli İlk onbir olmasa da yedek olarak oynayabilecek isimler lütfen yorum öneri ve elestirlerinizi bekliyorum....
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Kötü gidiomuşsun gibi geldi Ümit (: Abdulkadir bana pek gelişmiyomş gibi geldi almasaydın keşke. Alex'ide satmanı önermem bayaa iyi oynuo ALEX

maddi durumun müsaitse caner erkin..uğur yıldırım..fakat galatasaray favori klübü olduğu için biraz naz yapıyor parayı basarsan alabilirsin yedek oyuncu olarak hacettepeden serkan atağı önerebilirim

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

TSL14. HAFTA

ŞAMPİYONLAR LİGİ GRUP 5. MACI

TSL 15. HAFTA

TSL 16. HAFTA

ŞAMPİYONLAR LİGİ GRUP SON MACI

Evet beyler kötü gidiyoruz ama sistemde bişey yok. Oyuncular yetersiz bence devre arasına az kaldı. Transfer önerilerinizi bekliyorum .Bugünlük bu kadar yrn oynayacagım daha gelmedim transfer sezonuna Türk oyuncular istiyorum yedek durabilecek defans sol bek orta saha Yorumlarınızı bekliyorum
    Bu arada İsmail Alex i 10.5 milyon euroya Sunderland e sattım
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Ümit 2.yarı iyi transferler ile şampiyonlugu zorlamanı bekliyorum
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Tmm işte Alican oyuncu isimleri bekliyorum yalnızca Türk olsun kontenjan dolacak yabancı alacagım bi tane de...
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by talihsizler View Post
    Tmm işte Alican oyuncu isimleri bekliyorum yalnızca Türk olsun kontenjan dolacak yabancı alacagım bi tane de...
    Mevlüt,Tuncay,Eren Derdiyok,Serdar Taşçı,Emre Güngör,Bekir İrtegün,Mesut Özil,Nuri Şahin,Mehmet Yıldız,Abdurrahman Dereli.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Serdar Taşçı bi türlü gelmio Fener'e kıl herif Alex'i ben 33Trilyona M.City'e vermiştim güzel para Lugano ve Edu'yu sat bence 30-40Trilyon civarı gelir elde edersin ŞL. zaten gitmiş defansa Kayseri'den Koray,Eren,Aydın üçlüsünden 2si işini görür M.Topuz - G.Emreciksin - M.Yıldız bu adamlarla işini görürsün ligde bence.Mehmet Ekici B.Münih'ten 9-10trilyon civarına getirirsin müthiş bi adam E.Belözoğlu'ndan faydalı en azından ilk sezon bile

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

TSL 17. HAFTA

Sivas a da puan kaybedeiyoruz ve lider Galatasary ile aramızda 9 puan farkı oldu...

TÜRKİYE KUPASI GRUP 3. MACI

Evet arkadaslar bu mactan sonra takımın sorununu buldum gol atamıyoruz diye herkesin moraller bozuk. Önümüzde Orduspor macı var. O macta farklı bir galibiyet elde edersek rahatlarız diye düsünüyorum. Bu arada Güiza 9 mactır gol atamıyor..

TÜRKİYE KUPASI GRUP SON MACI

Orduspor karsında cok iyi oynuyoruz ve ilk defa 3 gol atıyoruz bir takıma Ama mactan önce en iyi hangi bölge diye soruldu Atak deyip güiza yı isaretledim. Güiza nın morali very poor du. Ordu ya 2 gol attı. Superb oldu. Takım adeta üstünden ölü topragını attı. Ayrıca Ceyrek finaldeki rakibimiz Bursaspor oldu.
    TRANSFER SEZONU DA BASLAMISTIR. EN AZ 3 OYUNCUYLA ANLASMAYI DÜSÜNÜYORUM. ONLARI DA BİRAZDAN PAYLASIRIM...
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Ankara Takımlarını Nie Yenemiosun aga yaa Hacettepe G.Birligi
    malatyAdana!

sakary Ali Misafir

kötü sonuçlar almışsın toparlanmalısın

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Güiza bende de ilk devre 4 gol atmıştı ama ikinci yarıyla beraber takıma alışıyor ve golleri sıralıyor.24 golle bitirmişti bende sezonu.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

DEVRE ARASI TRANSFERLERİ

GELENLER

ENOH EYONG

HAYRETTİN YERLİKAYA

GİRAY KACAR

JEM KARACAN

GİDENLER

ALEX DE SOUZA

Alex 10.5 milyon euroya Sunderland ta

ROBERTO CARLOS

Carlosu satacak takım bulamadıgımızdan pilot takımımız Sivasa gönderdik. (Kim derdiki bir gün Carlos Sivasta oynayacak)

JOSİCO

Josico Middelsbrough a kiralandı. Sene sonu 1 milyon alma opsiyonu var...

Ayrıca genc oyuncularımız
    Aykut Demir-Karsıyaka
    Volkan Babacan-Karsıyaka
    Gürhan da kiralık gönderilmiştir.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa/Akhisar

Vay bea Carlos Sivasta he.Eee ne oldum demiceksin

nuri şahini bekLiyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Taner Taktak'ı alabilirsin.hem genç hem ucuz hemde yetenekli ve potansiyeli var . . .
    orta saha için Franco Zuculini'yi öneririrm.defansif orta saha oyuncusu.tam fenerin aradığı tipte bir oyuncu. 7-8 sene o mevkiiye oyuncu aramazsın bu oyuncu sayesinde

gol atmada bir problemin var sanırım. eğer bunu aşarsan önün açık gibi...
    Başarılar...

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by webcagri View Post
    Taner Taktak'ı alabilirsin.hem genç hem ucuz hemde yetenekli ve potansiyeli var . . .
    orta saha için Franco Zuculini'yi öneririrm.defansif orta saha oyuncusu.tam fenerin aradığı tipte bir oyuncu. 7-8 sene o mevkiiye oyuncu aramazsın bu oyuncu sayesinde
    kardesim taner taktakı sezon basında almıstım saten paf takımda kulübe alısmasını saglıyorum daha sonra A takıma cıkarmayı düsünüyorum
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

Valla o kadroyla lider olman lazım Ordu'ya atarsın 3 tane

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

TÜRKİYE KUPASI CEYREK FİNAL İLK MACI

Bursa gibi bir zor deplasmandan 2-0 la dönüyoruz büyük ihtimalle yarı finaldeyiz...

TÜRKİYE KUPASI CEYREK FİNAL İKİNCİ MACI

Evimizde de galip gelerek Türkiye Kupasında yarı finale cıkmıs bulunuyoruz...

TSL 18. HAFTA

Mutlaka cıkısa gecmeliydik ve bu mac da Antep macı oldu. Taraftarımızın destegiyle güzel bir galibiyet oldu...

TSL 19. HAFTA

Yine güzel bir futbolla deplasmanda galip geldik. Dikkat ettiyseniz Güiza golleri sıralıyor. Toplam gol sayısı 10 oldu..

19 HAFTA SONUNDA OLUSAN PUAN DURUMU

GS yi yakalamayı umarken BJK aradan sıyrıldı. GS bu hafta maglup oldu Trabzona biz de yenince puan farkı azaldı. Ama BJK uctu

VE HAFTAYA MUHTESEM DERBİ!!!
    SAMPİYONLUK YARISINDA OLAN İKİ TAKIM FENERBAHCE VE GALATASARAY KADIKÖYDE KARSILASIYOR...

SİZCE KİM ALIR?
    KAYDETTİM VE HALEN OYNAMADIM MACI YORUMLARDAN SONRA OYNAYACAGIM SU AN BURADYIM OYUNDA VE YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.....
    TariboWest

kötü gidiyorsun kadıköyde gs kazanır

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

TSL 20. HAFTA

Evimizde iyi oynayamasak da kazandık. Golü Güiza attı ama cok ilgincti. orta sahadan benim futbolculardan biri vurdu yerden yavastan De Sanctise geldi. De Sanctis ayagının altından kacırdı tabii o sırada güiza pres yapıyodu ve GOOOLLLLLLL
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

GS Gaibiyeti güsel olmuş
    malatyAdana!

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

TSL 21. HAFTA

TSL 22. HAFTA

TSL 23. HAFTA

TÜRKİYE KUPASI YARI FİNAL İLK MACI

TSL 24. HAFTA

TSL 25. HAFTA

PUAN DURUMU

Su ana kadar iyi götürmüstük ama Trabzona kaybetmemiz kötü oldu ligde daha mac var ama sampiyonluk sansımız azaldı. Cünkü Besiktas hicbirmacı kaybetmiyor. Türkiye Kupasında da yenilmemize ragmen Besiktası evimizde yenerek finale cıkmak istiyorum. Bir de arkadaslar yorumlarınızı bekliyorum. İlgi az gibi geliyor. Belki ben güzel bişeyler sunamıyor olabilirim ama tabiki de bos yazmak için de yazmayın. Sadece "EMEGE SAYGI"
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

evet arkadaslar kariyeri bitirmeye karar verdim aynı kişiler arasında dönüp duruyor yorumlar diğerki kariyerler takip ediliyor benimki edilmiyor demekki sorun bende yorum yazana da yazmayanada tesekkür ediyorum
    TariboWest

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri