Originally Posted by
iLkeRisT
O Santi'nin aklını başka yerlere çekiyo

Originally Posted by
Nerzhull
SANTII!!!!!
şık olmuş 
Kimin sayesinde acaba?

Originally Posted by
TaYLaN
Ferdi MSN ekli ise gelsene

Ekledim şimdi
Söyle abi kimi istiyosan senin maçlara yollarım

Originally Posted by
webcagri
Ordusporla hazırlık maçı ayarlasana 
Hazırlık maçları bitti çoktan be önceden söyleseydin kupa bile ayarlardık
Sağol abicim yaparız

Originally Posted by
Sergio_Aguero
Santi süper olmuş ferdi

Sağol Deniz daha süper şeylere de imza atıcam

Originally Posted by
EmperoR
Bu forumda kariyerlerini zevkle takip ettigim bir kac kisiden birisisin Ferdi,harikasin gözüm benim.(=
Baran sen ben bi de bi kaç kişi başka kim kaldı ki eski kariyercilerden

Originally Posted by
GeanyGS
Newcastle'da da devrim yaparsin umarim basarilar... 
Devrimi soyunma odasından başlattık
Gelelim diğer transferlere
Campbell McPhee

Takımdan ayrılan Laplaud'un yerini yine süper bir oyuncuyla kapattık.Laplaud'un boşluğunu çok iyi doldurcağından eminim
Jorge

17 yaşında olmasına rağmen çok iyi özelliklere sahip.Büyük potansiyele sahip bir oyuncu.Ayrıca medya tarafından da yeni Guti olarak gösteriliyor
Sergio Asenjo

Ve en büyük bomba olarak İspanyol manyak kaleci Sergio Asenjo.Süper yetenekleriyle bu sezon kalemizde mümkün olduğu kadar az gol göreceğimden eminim.Gerçi geçen sezon da Krul 27 gol yemişti ama Asenjo takıma uyum sağladığı zaman daha az yiyeceğine inanıyorum
Asenjo'yla birlikte takımdaki İspanyol oyuncu sayısı 5 oldu bir de latin Santi var uyum sorunu çekeceğini zannetmiyorum
Genel transferler

Takımda öncelikle yaşlı oyuncuların çoğunu gönderdim.Ayrıca geçen sezon aramıza katılan bek oyuncusu Laplaud gösterdiği yüksek performans sayesinde 20 mn pound karşılığında Espanyol'a gitti.Onun sayesinde transfer yapmak için bütçemiz oldu
Hazırlık maçları

Hazırlık maçlarında pek etkili bir performans gösteremeyen Santi hakkında bahçıvandan topçu mu olur??bunu nerden buldunuz da oynatıyosunuz gibi yorumlar ortaya çıktı...İngiliz basını yerden yere vurdu adamı
Santi ise onlara gereken cevabı lig başlayınca vereceğini söyledi