1 ile 30 arası toplam 842 sonuç

Konu: Football Manager 2009 Oyuncu Tartışma Platformu

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Güiza'dan bir türlü yarar sağlayamıyorum. Gol atmayı bırakın pozisyona giremiyor. Adamı nasıl verimli hale getirebilirim. Çift forvet oynatıyorum. Yanında ya Semih ya da Roland Linz oynuyor. Taktiğim 4-3-1-2
    Bende Davidvilla arkadasın dedigi gibi , Güizadan Hic Fayda Almıyordu Takım 4-1-2-1-2 Oynadım Gol Kralı Oldu 2.ci Sezon
    malatyAdana!

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by GReeN BeReT View Post
    Öncelik olarak yaratıcılıktan kısabilirsin abi.Sonra long shots u mixed yapabilirsin.Sanırım long shots özelliği 14 idi. Yanındaki oyuncu ile swap position yapmak da bir fayda olabilir.
    Tamam, deneyeceğim ama; yaratıcılık kısmak benim gibi yaratıcı bir takıma ters tepki yapabilir. Özel yeteneği kuvetli olan bir takımım.

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Taktiginle alakalı yavas tempoda oynuyorsan ve Guiza'nın mentality fazla attacking ise aynen gercek fenerbahce takımında oldugu gibi cok fazla markaj altında kalacaktır.Sana onerim 4-1-2-1-2 oynamak,geniş alanda ve cabuk oynamak.Ayrıca guiza oyunda 2.forvet oyuncusu olarak daha iyi oynuyor.Yani Semihe yardımcı olarak, gol atamamasını o kadar onemseme assist cok yapıyor.Semih cok gol atıyor.
    Oyunda hızlı ve atak oynayan bir kişiyim. Zaten markaj altında kaldığından Semih veya yerine oynattığım kişi mutlaka çok fazla gol pozisyonuna giriyor. Çünkü; defans oyuncularının ilgisi Güiza'ya kayıyor ama; bir oynattığım bir forvet oyuncusunun gol atamaması beni üzüyor. Güiza'nın varlığı diğer forvetlere yarıyor. Önerin için sağ ol.

Mesaj Yetkileri