son dakikada juveden iyi puan koparmışşın =)
lieichsteiner zaten cacık bir topçu satılması iyi olmuş senin zaten satmaman hata idi. başkan senden akıllı çıktısaka bir yana bu kadro ile şampiyonlar ligine oynaman lazım transferlerin iyi ama sen bu takım için yetersiz kalıyorsun gibime geliyor.
İlk senede 6.olmak açıkçası çok kolay olmadı.Takımda bir uyum sorunu vardı,ikinci sene daha çok oyuncu aldım.Yaptığım bir basın toplantısından dolayı da oyuncularımda mutsuzluk var.Açıkçası nerde yanlış birşey yaptım anlamış değilimAma haklı olduğun nokta takımda bir türlü istikrarı yakalayamadım,bir türlü yeterli düzeye gelemedik.
hadi ama delikanlı bu taraftar senden seri galibiyetler bekliyor.ne kadar istikrarlı güzel sonuç o kadar köfte.
umarım düzeltirsin bu durumu.transferlerin çok etkili olmuş.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ha bir de dikkatimi çeken nokta şu ki büyük maçlarda aldığın sonuçlar gercekten güzel büyük maçlarda takımı iyi yönetiyorsun.sanırım sürekli aynı taktikle mücade ediyorsun.
bak sana nacizhane önerim. büyük maçlarda güzel sonuçlar alıyorsun bunu sor kendine, hah sordun mu? ba şimdi demekki senin ayarında ya da senden güçlü takımlar senin üzerine gelince arkada boşluk buluyorsun ve bu sayede yediğinden fazla atıyorsun demekki defansif anlayısta bir sorun yok direnebildiğine göre;
senden daha güçsüz takımlara oynarken oyunu rakip sahaya yııkmaya çalış nefes aldırma defansıf tedbirlerini daha az düşün ve hücümü düşün öncelikle daha başarılı olacaksın eminim bu şekilde.
Last edited by gokhan198555 : 23.Aralık.2008 at 19:28 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
büyük takımlara iyi sonuçlar alıyorsun diğer takımlarada aynı başırıyı göstersen tam süper olacak![]()
maçlar güzelortasahayı biraz açmışşın galiba
![]()
Last edited by pegahmet10 : 24.Aralık.2008 at 16:43 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
stiff ver bakalım takttiğin ssini de nasıl oyunu yıkıyormussun karsıya bakalım belki bize de ilham olur![]()
4-4-2'ye dönüş yaptık pegah
Taktiği uzaklarda arama forumdan aldımLinki burada :
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69977
Bir de sakatlık sorunum inanılmaz.Sakatlanan adamım da minimum 2 ay sakatlanıyor.Bir çözüm bulamadım.
Son sonuçlarım bu şekilde...Ara transfer döneminde gelenler şöyle ;
Romagnoli,Luis Rodrigues ve Herczeg regen olup,gözlemciler sayesinde bulduğum yıldız adayları.Herczeg Milan'a 90+4 te attığı gol de kalitesini ispatladı. Moses ise FM 2008'deki banko oyuncumİngiliz Wonderkid...Wijnaldum sağ açıkta çok iyi 2 maç çıkardı ve sezonu kapadı.Valdivia da sakat,sıkıntılıyız sağ açıkta.
Gidenler ise şöyle;
başarılar...
senin de benim gibi istikrar sorunun var.
oo takım oturmuşş hayırlısı bakalım![]()
Takım oturdu oturmasına da saçma sapan puan kayıpları yaşadım ne yazık ki
Müthiş zevk aldığım bir maç
Derbiden Appi'nin füzesiyle galip çıktık.
90+4'te finali getiren gol.
Tesellimiz kupa...
Tüm maçlar
Puan Durumu
Kadromdaki oyuncu maç sayıları ve gol sayıları
Serie A Oyuncu İstatistikleri
CL Şampiyonu Juve
UEFA Şampiyonu Tottenham
![]()
2010-2011
Hazırlık Maçları
UEFA Ön Eleme Turu
İtalya Süper Kupa Finali ve Vantaggiato'nun son maçında taraftara hediyesi
Transferde hareketli bir dönem geçirdik.Diakite ve Vidoni co-owned anlaşmadan geri gelenler.Onları geçiniz
Gidenler listesi oldukça kalabalık
Kadromun son hali
Takımdaki mutsuzluk ligdeki ilk iki maçıma da yansıdı.
UEFA Eşleşmeleri
keşke forvete Love yerine Laurito'yu alsaydın kardeş yaw =)
hadi bu sene ilk 3te bekliyoruz seni...
Love'dan çok memnunum.Dünya kupasında da oldukça iyiydi.Tahminimce aldığım fiyatın oldukça üstüne satabilirim.
Sağolİlk yarıyı kötü bitirdik,SSleri yetiştirmeye çalışıyorum.Ama İlk 4 hedefim vardı,umarım tutar.
Casillas'a gol atmak işkence gibi...
Rayo Vallecano ile pilot takım anlaşması imzaladık.
Derbide sakat savunma oyuncularının kurbanı olduk.Üstünlüğü koruyamadık.
![]()
bu ara gayet iyi gidiyorsun![]()
3.Sezonun son SSleri...
UEFA Yarı Final maçları
UEFA Finalinde Udinese'yi yenerek tarihimizde ilk kez bu kupayı kazandık.
UEFA'ya katılacağımızı da garantiledik böylece.Ligdeki diğer maçlarda genellikle az şans bulan ve genç oyunculara yer verdim.
Juventus Şampiyonlar Ligi'nde üstüste ikinci finalini oynadı.Kupayı ManU aldı.
Serie A Lig Puan Durumu (en kötü yılımız oldu)
Sezon Sonu Oyuncu Performansları şu şekildeydi.
Taraftarlarca seçilen en iyi 11
Yılın Futbolcusu : Kolarov
Avrupa Sıralamasında yükseldik.
kardeşim bence sen her sene gereğinden fazla adam alıp adam gönderiyorsun![]()