Arkadaşlar bikaç dk önce Türk Telekom aradı. Babamın adını söyledi ve görüşmek istedi. Burada olmadığını söyleyince 20:00 'da arayacaklarını söyledi. Acaba niçin ararlar, bi fikriniz var mı? İçime feci kurt düştü de![]()
Arkadaşlar bikaç dk önce Türk Telekom aradı. Babamın adını söyledi ve görüşmek istedi. Burada olmadığını söyleyince 20:00 'da arayacaklarını söyledi. Acaba niçin ararlar, bi fikriniz var mı? İçime feci kurt düştü de![]()
geçen bızıde armıslardı bazı tarufeler hakkında bılgı verıyolar sora ıste sız hangısını secckesını felan bıze sey demıslerde ayda sabıt 9 mılyon verıp sınırsız konusun mu ole bıseydi![]()
Hee iyi ya, bende internetle ilgili bişe sandım, kötü oldum bi an![]()
1 - Adina bi kac numara kayitliysa, hep yuksek fatura oduyorsaniz veya internette kota asimi yapiyorsaniz bi kampaya ile ilgili olabilir.
2 - Borc varsa ariyor olabilirler
Ama ilk secenek daha mantikli sanki![]()
Valla bana olsa ben yerimde duramazdım meraktanBence de GeanyGs arkadaşın dediği 1. durum mantıklı
![]()
Seni çakal senii![]()
Girdiğin Siteleri Takip Etmiyorlardır Merak Etme![]()
Valla tam da yasaklı sitelerin birindeyken aradılar da![]()
Youtube Diyerek İyimser Olmaya Çalışıyorum![]()
Bi De Onun Tüpsüzü Varda Ondan Sordum![]()
Alt tarafı YouTube zaten![]()
![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Bugün aradılar.1 Ocak'tan sonra eve fatura gelmiycekmiş.Netten öğrenicekmişiz falan![]()
Hah be Aygün içimi rahatlattınE-Fatura olayını diyosun yani. Yalnız E-Fatura için, sana da biraz bedel vermeleri lazım sanırım.
Band kaydıysa kötü yaBeni kanlı canlı adam aradı
![]()
Valla gençler içinize kurt düşürmek istemem ama bizi en son aradıklarında eve yaklasık 600 ytl fatura gelmiştibilmiyorum artık seni niye aradılar
çirkin öldü de, güzel ölmedi mi ..?
dua et düşündüğüm olmasın![]()
![]()
Yok baktım kotada bir sorun yok![]()
Ya biraz mantıkla düşündüm de, öyle saçma şeyler için aramazlar zatenNe öyle youtuba veya you başka birşeye girmişsin bunlara karşı aramaları saçma olur bence
![]()
Aile Koruma Şifresinin olmadığına emin misin ?![]()
Yok canım, bilgisayar kullanmayı bilen yok ki benden başka![]()
oh kafan rahat desene bizim evde benden çok babam oturuyor![]()
Olsun olsun.Son 1 saat 20 dakika Raşit![]()
Eahhahaha Aygün böyle davrandıkça daha da rahatlıyorum be
BlackSpirit, hayatta şanslı olduğum belki de tek konudur bu konu![]()
Birşey olmazHem Onlara ne senin özel hayatından
olmadı mahkemeye verirsin
![]()
Afacanlara bak hele nelerle uğraşıyorlar![]()
Eee Raşit sonuç ne![]()
Valla daha aramadılarAman aramasınlar canım
![]()
Kıymetini bil Raşit.
Ben 3-3.5 Senedir adsl kullanıcısıyım 1 kere bile aramadılar.![]()