1 ile 9 arası toplam 9 sonuç

Konu: Maç içinde donukluk

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oyunu oynarken, hiç pencere moduna atıp da, başka bir programla, ne biliyim internetle veya başka birşeyle ilgileniyomusun? bende ondan sebep oluyor. eğer sırf oyunun içinde durursam hiç kasmıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Wink

Arkadaşlar yaşadığınız sorunlar gayet normal sisteminizden kaynaklanan bir sorun . Fazla uğraşmak yerine yeni bir pc alın . Pc 2ghz işlemci 1,5 gb ram ve 512 ekran kartı yazmakla belirtilmiyor maalesef
    Ör : Benim ekran kartım 512 mb her oyunu çalıştırır diye birşey yok .Veya benim ekran kartım 1 gb nasıl çalıştırmaz demeyin .

1. Örnek ASUS EAH3450 512MB DDR2 PCI. EXP 512/ 1024MB
    2. Örnek Gigabyte 256 MB 8600GT (128bit) GDDR3 Pcı.Exp. DVI ekran kartlarını ele alırsak çok basit bir örnekle siz diyorsunuz ki mesela benim ekran kartım 1 gb tüm oyunları kaldırır . Ama ör . need for speed undercover ı 2. ekran kartı çalıştırır takılmadan . 1 . örnekteki ekran kartı takılır.
    Uzun lafın kısası mb lara bakmayın Motor Hızı , Bellek Hızı , Bellek Tipi , Chipseti bunlar da önemlidir .

OYUNLARDAN PERFORMANS ALMAK İSTİYORSAN SİSTEMİ DEĞİŞMENİ ÖNERİRİM

Quote Originally Posted by mustafats1967 View Post
    Arkadaşlar yaşadığınız sorunlar gayet normal sisteminizden kaynaklanan bir sorun . Fazla uğraşmak yerine yeni bir pc alın . Pc 2ghz işlemci 1,5 gb ram ve 512 ekran kartı yazmakla belirtilmiyor maalesef
    Ör : Benim ekran kartım 512 mb her oyunu çalıştırır diye birşey yok .Veya benim ekran kartım 1 gb nasıl çalıştırmaz demeyin .

1. Örnek ASUS EAH3450 512MB DDR2 PCI. EXP 512/ 1024MB
    2. Örnek Gigabyte 256 MB 8600GT (128bit) GDDR3 Pcı.Exp. DVI ekran kartlarını ele alırsak çok basit bir örnekle siz diyorsunuz ki mesela benim ekran kartım 1 gb tüm oyunları kaldırır . Ama ör . need for speed undercover ı 2. ekran kartı çalıştırır takılmadan . 1 . örnekteki ekran kartı takılır.
    Uzun lafın kısası mb lara bakmayın Motor Hızı , Bellek Hızı , Bellek Tipi , Chipseti bunlar da önemlidir .

OYUNLARDAN PERFORMANS ALMAK İSTİYORSAN SİSTEMİ DEĞİŞMENİ ÖNERİRİM
    ya ben fazla inanmıorum performansdan kaynaklandığına daha baba oyunları ben kasmadan oynuorum ama bu oyunda kasma oluo oyunun içindede hata olabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Oyunda hata varsa biz nasıl oynuyoruz. Bende hiç bir takılma donma olmuyor. Setting up yazısı 10 sn sürüyor. Kesinlikle bilgisayardan kaynaklanıyor . En baba oyunlar derken hangi oyunları kastediyorsun. Need for speed undercover gta IV
    far cry 2 oyunlarını kasmadan bıraktım high ı medium ekran details te oynayabiliyormusun .

Mesaj Yetkileri