1 ile 30 arası toplam 37 sonuç

Konu: En yetenekli?

Hybrid View

Bi caner izledim ama bahsi geçen Süper Star Caner mi onu anlamakda güçlük çekiyorum...Biraz beyin jimnastiği yapmak lazım...ama bana gelene kadar bu Yıldızları görmeyenlar yapmalı dimi ki görebilesin yani

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Quote Originally Posted by SeZeRinHo
    Bi caner izledim ama bahsi geçen Süper Star Caner mi onu anlamakda güçlük çekiyorum...Biraz beyin jimnastiği yapmak lazım...ama bana gelene kadar bu Yıldızları görmeyenlar yapmalı dimi ki görebilesin yani

Biraz beyin jimnastiği yapmak gerek bu yıldızı görebilmek için haklısın.Şu halde bu yıldızı görebiliyorsam beyin jimnastiğim yerindedir. Bir de bozulan gözler için bir gözlük gerek. Zira bu yıldızları görmek ya da bir başka deyişle izlemek için sağlam gözlere de ihtiyaç var

Quote Originally Posted by demirhan1984
    Biraz beyin jimnastiği yapmak gerek bu yıldızı görebilmek için haklısın.Şu halde bu yıldızı görebiliyorsam beyin jimnastiğim yerindedir. Bir de bozulan gözler için bir gözlük gerek. Zira bu yıldızları görmek ya da bir başka deyişle izlemek için sağlam gözlere de ihtiyaç var
    Ben menejer değilim hele genç yetenek avcısı hiç değilim...Varsa kendini buna adayan burda harcanmasın oyuncu avına çıksın...Biryerlerde onu bekleyen yetenekli oyuncu vardır...Çok ii gözlemciyse bulur muhakkak...Belkide topu görünce ne bu diyenler topu sevindiren birisiyle oyuncu tartışıyodur...Neyse gelelim konumuza canım benim Vestel Manisasporda iki adet Caner Erkin var.Ha sen açıklamanda bana Nuri'nin Sezer Öztürk'ün yanında top koşturan Caner deseydin onun yıldızdan öte bişey olduğunu açıklamaya çalışırdım elimden geldiği kadarıyla...Neyse sen bi bak O iki Canere

Ben menejer değilim hele genç yetenek avcısı hiç değilim...Varsa kendini buna adayan burda harcanmasın oyuncu arasın...Belkide topu görünce ne bu diyenler topu sevindiren birisiyle oyuncu tartışıyodur...Neyse gelelim konumuza canım benim Vestel Manisasporda iki adet Caner Erkin var ha sen açıklamanda bana Nuri'nin Sezer Öztürk'ün yanında top koşturan Caner deseydin onun yıldızdan öte bişey olduğunu açıklamaya çalışırdım elimden geldiği kadarıyla...Neyse sen bi bak O iki Canere
    burda bu adamları bilmek için genç yetenek avcısı olmaya gerek yok futbolla ilgileniyosan bilirsin... manisada bir tane Caner Erkin vardı ben en son baktığımda ne zaman 2 oldular... ayrıca biraz da saygılı ol!

Quote Originally Posted by hurmet
    burda bu adamları bilmek için genç yetenek avcısı olmaya gerek yok futbolla ilgileniyosan bilirsin... manisada bir tane Caner Erkin vardı ben en son baktığımda ne zaman 2 oldular... ayrıca biraz da saygılı ol!
    Saygı karşılıklı olur kardeşim lütfen biz Demirhan kardeşle bilgi alış-verişinde bulunuyoruz...Çık aradan...Sen futbolla çok ilgileniyosan en son baktığımda demezdin baya olmuş galiba bakmayalı...Bu adamları ben senden ii bilirim inan bana

Saygı karşılıklı olur kardeşim lütfen biz Demirhan kardeşle bilgi alış-verişinde bulunuyoruz...Çık aradan...Sen futbolla çok ilgileniyosan en son baktığımda demezdin baya olmuş galiba bakmayalı...Bu adamları ben senden ii bilirim inan bana
    ne aradan çıkması ya?? komiklik yapma arkadaşım. Bi göstersene şu iki caner erkini bana merak ettim. Sen benden daha iyi bildiğini nerden biliyosun ???

Mesaj Yetkileri