1 ile 30 arası toplam 35 sonuç

Konu: Gaziantepspor

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Antep

Quote Originally Posted by extensor View Post
    @krapinoviç

Ağabey takımda başka yedek sol bek varmıydı ki?
    Eee adam akıllı ön liberoda yok bildiğim kadarıyla...

Hocam şu an Fm de kadroda olan Tomas Sedlak'ta piyasada görünmüyor...

Yakında maçlara 15 kişi(ilk 18 yerine) çıkacaksınız yahu.
    Sinancığım, takımda gerçekten çok eksikler var, maalesef geniş bir kadro yok... Ortasahadaki eksiklerden dolayı Ivan orta sahada oynuyor... Sol bekte ise altyapıdan yetişen ve bu sezon başında prof. sözleşme imzalayan İsmail Köybaşı forma giyiyor... Ben bu çocukta harika bir gelecek görüyorum...

Başka sol bek oyuncusu yok, hatta Ivan'ın ve İsmail'in yokluğunda bile Nurullah hoca bir maçta Bekir'i sol bek oynattı, Metin'e yine şans vermedi... Bu adam böyle işte, kafasına yatmayan oyuncuyu hiçbir şartta oynatmıyor, sevdiği adamları ise oynatmayacaksa bile alıyor (bkz. Hasan Yurt...)
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Sinanın sorusuna ek olarak bu İVAN geçen sene geldiğinde özellikleri çok iyiydi bu sezon ciddi anlamda bir düşüşmü var yoksa benmi özelliklerini yanlış hatırlıyorum ve hiç değişiklik yapmayı düşünüyomsn bu oyuncuyla ilgili ?

Birde BETO Cacheiro hakkında görüşün nedir ? ben biraz daha iyi yapılabilir diye düşünüyorum Betoyu
    Ivan'ın profilinde ciddi bir değişiklik yapmadım, hatta Ca-Pa değişikliği hiç yapmadım... Sadece 10 değerinde bir MC eklediğimi hatırlıyorum... Son haftalarda orta sahada gayet iyi oynuyor ve anlaşılan MC değerini daha da artırabiliriz... Ek olarak, yöneticiler Ivan'ı sezon sonunda bonservisiyle almak için uğraşıyorlar ve kulübüyle görüşme halindeler...

Beto geçen sezon devre arası geldi ve zaten ellememiştik... İlaveten özellikleri de yeterli duruyor, ama şimdiki performansının üzerine çıkabilirse ancak seneye CA'da artış düşünebiliriz...
    Last edited by krapinovic : 20.Aralık.2008 at 00:13 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri