1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: “Aziz Yıldırım benden korkuyor !”

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    başkanın dediği bir şey daha var
    Fenerbahçe şampiyon olmasında kim olursa olsun, 100 beşiktaşlıya sorun bunlardan 99'u fenerin şampiyonluğunu istemez!!
    Beşiktaşın fenerle alıp veremediği nedir? neden bu kadar nefret duyuluyor fenere karşı? Gerçekten ben bunun nedenini merak ediyorum
    sakın aziz yıldırım demeyin ama

kıskançlık kardeşim kıskançlık...baksana bi etrafına herkes parasızlıktan yanarken biz 7 yıldızlı otel gibi stad yapioruz.yetmiomuş gibi her alanda liderliğe oynuoz.kupadada ligdede adım adım şampionluğa gidioruz.Açıkçası göz kamaştırıyoruz.buda birilerine fena batior

Quote Originally Posted by jacke
    kıskançlık kardeşim kıskançlık...baksana bi etrafına herkes parasızlıktan yanarken biz 7 yıldızlı otel gibi stad yapioruz.yetmiomuş gibi her alanda liderliğe oynuoz.kupadada ligdede adım adım şampionluğa gidioruz.Açıkçası göz kamaştırıyoruz.buda birilerine fena batior
    yine üslubun süper!! ayrıca fenere nefret yeni değil 15-20 yıldır var ki o zaman başarılı değildiniz... ayrıca neyinizi kıskanalım ki sonuçta öle süper bir başarınızda yok.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by jacke
    yorumlarını biraz daha seviyeli yaz.burası takımının taraftar forumu değil.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    başkanın dediği bir şey daha var
    Fenerbahçe şampiyon olmasında kim olursa olsun, 100 beşiktaşlıya sorun bunlardan 99'u fenerin şampiyonluğunu istemez!!
    Beşiktaşın fenerle alıp veremediği nedir? neden bu kadar nefret duyuluyor fenere karşı? Gerçekten ben bunun nedenini merak ediyorum
    sakın aziz yıldırım demeyin ama

Beşiktaş fenerbahçe den nefret etmiyor onların şampiyon olmamasını istiyor çünkü şampiyon oldukları takdirde beşiktaşın 3 sene üstüste şampiyon olması başarısına fenerbahçede ulşmış olacak.Ayrıca bu sene ne olursa olsun seneye eğer beşiktaş umarım olmazda yine erkenden lige havlu atarsa yine fenerin şampiyon olmamasını isteyecektir.çünkü seneye de 100.yılında tek şampiyon olan klüp olarak kalmak isteyecektir beşiktaş.onun dışında bilinç altında fenere karşı bir nefret duygusu tabiki yoktur.tamamen çıkar meselesi.
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Mesaj Yetkileri