TSL 12.HAFTA





BASIN TOPLANTISI

Deplasmanda oynamamıza rağmen baskılı ve iyi bir futbol oynadık tek eksik goldü ancak takımımın performansından memnunum.





TSL 13.HAFTA





BASIN TOPLANTISI

Geçen haftada oynadığımız oyunu daha da iyi duruma getirdik. Sürekli baskı kurduk ancak golü son dakikalarda bulduk. Devre arasında kaleci dışında forvet transferi ile de ilgileneceğiz.



TSL 14.HAFTA





BASIN TOPLANTISI

Kaliteli bir ekiple oynadık. Buna rağmen daha iyi oynayan taraftık. Net pozisyonlara girdik ancak değerlendiremedik. Sonuçta kalite farkı 3 puanı aldı diyebiliriz.




TSL 15.HAFTA






BASIN TOPLANTISI

Liderle oynadık.Maçın başında yediğimiz golle yenik duruma düştük.Ardından rakip 10 kişi kaldı. Bu dakikadan sonra tamamen oyunun hakimiydik pozisyonlar bulduk ancak girdiğimiz net pozisyonlarda bile topları auta attık.



TSL 16.HAFTA





BASIN TOPLANTISI

Maçta baştan sona üstün bir futbol oynadık. Ancak 1-0 geriye düştük. Pozisyonlara girip değerlendirememek insanı sinirlendiriyor ancak baskımız son 10 dakikada da olsa sonuç vermeye başladı ve maçı çevirdik.




TSL 17.HAFTA





BASIN TOPLANTISI

Maçın başında yenik duruma düştük. Ancak ortada bir maçtı her iki tarafta kazanabilirdi. İlk yarı baskımız ile 2-1 öne geçtik. İkinci yarı oyunu dar alanda ve daha yavaş bir tempo ile oynadık. Buna rağmen farkı açabilirdik. 1 topumuz direkten döndü. Kaliteli bir ekip karşısında kazandığımız için mutluyuz. Devre arasında eksiklerimizi giderip ligin ikinci yarısında daha iyi bir performans sergilemek istiyoruz.




TSL İLK YARI PUAN DURUMU



Lige istediğimiz takviyeleri yapamadan başladık. Ligin ilk yarısında istikrarsız inişli-çıkışlı bir grafik sergiledik. Ancak son 5 hafta oynadığımız futboldan son derece memnunum. İlk yarı boyunca forvette kiralık bir oyuncu ile yer aldık. Devre arasında iyi bir kaleci ve iyi bir forvet en acil ihtiyaçlarımız. Bunları alabilirsek bir de iyi bir defans için arayışta olacağız.Lig 4.sü ile aramızda 6 puan var. Ligin ikinci yarısı daha istikrarlı olabilirsek daha üst sıralarda yer almak mümkün olacak.