1 ile 30 arası toplam 61 sonuç

Konu: SS Lazio - Biancocelesti

Hybrid View

lieichsteiner zaten cacık bir topçu satılması iyi olmuş senin zaten satmaman hata idi. başkan senden akıllı çıktı saka bir yana bu kadro ile şampiyonlar ligine oynaman lazım transferlerin iyi ama sen bu takım için yetersiz kalıyorsun gibime geliyor.

Quote Originally Posted by gokhan198555 View Post
    lieichsteiner zaten cacık bir topçu satılması iyi olmuş senin zaten satmaman hata idi. başkan senden akıllı çıktı saka bir yana bu kadro ile şampiyonlar ligine oynaman lazım transferlerin iyi ama sen bu takım için yetersiz kalıyorsun gibime geliyor.
    İlk senede 6.olmak açıkçası çok kolay olmadı.Takımda bir uyum sorunu vardı,ikinci sene daha çok oyuncu aldım.Yaptığım bir basın toplantısından dolayı da oyuncularımda mutsuzluk var.Açıkçası nerde yanlış birşey yaptım anlamış değilim Ama haklı olduğun nokta takımda bir türlü istikrarı yakalayamadım,bir türlü yeterli düzeye gelemedik.

hadi ama delikanlı bu taraftar senden seri galibiyetler bekliyor.ne kadar istikrarlı güzel sonuç o kadar köfte.

umarım düzeltirsin bu durumu.transferlerin çok etkili olmuş.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ha bir de dikkatimi çeken nokta şu ki büyük maçlarda aldığın sonuçlar gercekten güzel büyük maçlarda takımı iyi yönetiyorsun.sanırım sürekli aynı taktikle mücade ediyorsun.

bak sana nacizhane önerim. büyük maçlarda güzel sonuçlar alıyorsun bunu sor kendine, hah sordun mu? ba şimdi demekki senin ayarında ya da senden güçlü takımlar senin üzerine gelince arkada boşluk buluyorsun ve bu sayede yediğinden fazla atıyorsun demekki defansif anlayısta bir sorun yok direnebildiğine göre;

senden daha güçsüz takımlara oynarken oyunu rakip sahaya yııkmaya çalış nefes aldırma defansıf tedbirlerini daha az düşün ve hücümü düşün öncelikle daha başarılı olacaksın eminim bu şekilde.
    Last edited by gokhan198555 : 23.Aralık.2008 at 19:28 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri