Sayfa 10 / 15 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 437 sonuç

Konu: Football Manager 9.2.0 Yaması Hakkında

Quote Originally Posted by PcGamer View Post
    Tam tersiene Sigames satışlarını artırmak korsandan caydırmak için bu yönteme başvurdu.
    SI Games satışı arttırmak istiyorda oyunu neden bir yükleme hakkını tek satmıyorda beş yükleme hakkıyla birlikte satıyor? SI Games tek yükleme hakkıyla 16 YTL'ye satsa orjinalde bir patlama olmaz mı? Peki bunu SI Games düşünemiyor mu?

Bu arada hala inanmıyorsan SI Games'e sor hatta Turksportal yöneticlerine sor.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Muhammet Celik View Post
    SI Games satışı arttırmak istiyorda oyunu neden bir yükleme hakkını tek satmıyorda beş yükleme hakkıyla birlikte satıyor? SI Games tek yükleme hakkıyla 16 YTL'ye satsa orjinalde bir patlama olmaz mı? Peki bunu SI Games düşünemiyor mu?

Bu arada hala inanmıyorsan SI Games'e sor hatta Turksportal yöneticlerine sor.
    Tek yükleme hakkıyla 1 cd ayrı bir maliyet 1 cd ile 5 yükleme hakkı çok ayrı bir maliyet.Sigames biliyor ki oyunlarını alan kesimin %70 öğrenci.Dünya'nın her kesiminde böyle.Öğrenciler istedikler bir şeyi genelde ortak almazlarmı ? Özellikle pahalı olanları.Asıl Sigames böyle bir pazarlama şekli yapamıcak kadar stratejisi düşük bir firma değil.Zaten bu yöntem korsan olsa şu sitede bahsedilmezdi
    Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
    Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Muhammet Celik View Post
    SI Games salak mı? oyunu 16 YTL yapar herkes alır...

Sizin yaptığınız bu olay yasal değildir ve korsana giriyor...

PcGamer abimiz açıklamış zaten
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Question çözümü nedir bilen ?

ya arkadaşlar yeni çıkan 9.0.2 yamasını indirdim sonra ona 2 kere tıkladım yüklendi o ama ondan sonra oyuna giricektm oyuna tıkladım '''cd key''' istedi normal 9.0.1 de cd key istemordu ama bunda istedi nasıl yapabilirm acaba yardım ederseniz sewinirim

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by KAYAR View Post
    ya arkadaşlar yeni çıkan 9.0.2 yamasını indirdim sonra ona 2 kere tıkladım yüklendi o ama ondan sonra oyuna giricektm oyuna tıkladım '''cd key''' istedi normal 9.0.1 de cd key istemordu ama bunda istedi nasıl yapabilirm acaba yardım ederseniz sewinirim
    oyununuz korsan oldugu için böyle bir hata alıyorsunuz. Çözüm sormayın forum kurallarını okuyun. http://forum.turksportal.net/vb/show...?t=2358#c_rack

Quote Originally Posted by PcGamer View Post
    Tek yükleme hakkıyla 1 cd ayrı bir maliyet 1 cd ile 5 yükleme hakkı çok ayrı bir maliyet.Sigames biliyor ki oyunlarını alan kesimin %70 öğrenci.Dünya'nın her kesiminde böyle.Öğrenciler istedikler bir şeyi genelde ortak almazlarmı ? Özellikle pahalı olanları.Asıl Sigames böyle bir pazarlama şekli yapamıcak kadar stratejisi düşük bir firma değil.Zaten bu yöntem korsan olsa şu sitede bahsedilmezdi
    Peki 16 YTL yerine 30 YTL yapamıyor mu? ve yapsa yine patlama olmaz mı? ve Steam'den yani DVD'siz şekilde indirilmiyor mu?

Artık bu konu hakkında konuşmayalım.Çünkü konu v9.0.2 konusu, birde Turksportal'dan ve SI Games'den gerçek bilgiyi alabilirsiniz. Aldığınız bilgi benim dediğim gibi değilse benide bilgilendirirseniz sevinirim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Biz zaten boşuna konuşuyoruz, hiç bir şey bilmiyoruz, hiç bir yöneticinin ve ya adminin yazısını okumadık ki sana söylüyoruz kusura bakma
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Ümraniye

Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
    Biz zaten boşuna konuşuyoruz, hiç bir şey bilmiyoruz, hiç bir yöneticinin ve ya adminin yazısını okumadık ki sana söylüyoruz kusura bakma
    Taylan arkadaş bu konuyu daha fazla uzatmayalım demiş,gereği yok.
    20alex20...

Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
    Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...

Necip Fazıl Kısakurek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet bencede yok son mesaj olsun o bu konu ile ilgili neyse bu yamanın geldiği çok iyi oldu ya
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2005
    Yer
    Aydın

Herkes okumadan etmeden yorumlar yapıyor, sizin mantığınıza uyar uymaz bu önemli değil, Turksportal yönetimi ve Sigames yöneticilerine bu konularda birçok soru soruldu onlar da yasal olduğunu açıkladılar.

Neyse konuya dönelim

Yamayı kullanan arkadaşlar nasıl memnun musunuz eksikler var mı sizce hala?

Nesil
    2006
    Yer
    Karadeniz

Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
    "Rip"lemek sesden arındırmaktır. Bahsettiğimiz olay "zip"lemektir ve ya "rar"lamaktır. Bu "zip" ve ya "rar" terimleri programa göre değişir Pek önemli değil ama belirtmek istedim
    Rip sadece sesden arındırmak değil. Herhangi bir dosyanın arındırılması. Ama çoğunlukla ses dosyalarını kaldırıyorlar.

açıkcası tam finallerin başlayacagı zaman çıkarmaları pek iyi olmadı zor dayanıyorum indirmemek için.

Paylaşım için Teşekürler...

diyecek söz yok zaten acıklama yapmanızada gerek yok bol sans

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Omer-faruk-14 View Post
    Rip sadece sesden arındırmak değil. Herhangi bir dosyanın arındırılması. Ama çoğunlukla ses dosyalarını kaldırıyorlar.
    Evet ses,grafik vb şeylerde labilir ben daha çok ses kaldırıldığı için öyle yazdım
    Futbolcu Bilgileri

valla arkadaşlar oyun steamda 29$ ye inmiş bende hemen aldım valla başlarda korsan ile idare ediyodum ama baktımki ben 1 sene boyunca gecemle gündüzümle bu oyunu oynuyorum türkiyeden de çok ekemek yiyen var bundan. dedim alayım bari. hem 4 arkadaşa 10 ytl den lisans satsam fm nin parası çıkıyo

peki arkadaşlar bende almayi planliyorum steam'den ...
    peki bunun için beni aydınlatabilirmisiniz ?
    nasil aliniyor...ödeme şekilleri neler ?

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Kredi kartı, paypal ve daha hatırlayamadığım birçok ödeme seçeneği var. Ek kart kabul etmiyor yalnız bildiğim akdarıyla.

Steam hakkında birkaç şeyi şu konuya yazmıştım. buradan bakabilirsin:

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=70716

Thumbs down Winrar Dosya Bozuk.

Ben indirdim ama rardan çıkarırken ''FM2009 v9.0.2 Patch Installer.exe dosyasında CRC hatası.Dosya bozuk.'' diyor yardım edebilirmisinz tekrarmı indirmem lazım tekrar indirirsem aynı sorun çıkar mı ?

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by Ravenholm View Post
    Ben indirdim ama rardan çıkarırken ''FM2009 v9.0.2 Patch Installer.exe dosyasında CRC hatası.Dosya bozuk.'' diyor yardım edebilirmisinz tekrarmı indirmem lazım tekrar indirirsem aynı sorun çıkar mı ?
    dosya hatalı inmiş tekrar indirmelisin. Ama bu böyle indi diye diğeride bozuk inecek değil. İndirme esnasında olan bir bozukluk. tekrar indirirsen düzelir muhtemelen.

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    dosya hatalı inmiş tekrar indirmelisin. Ama bu böyle indi diye diğeride bozuk inecek değil. İndirme esnasında olan bir bozukluk. tekrar indirirsen düzelir muhtemelen.
    Bilgilerin için teşekkürler.

Nesil
    2006
    Yer
    Karadeniz

902'yi kurdum bir girdim oyuna oyun versiyonu 9.9 gösteriyor. Online oynarken bir sorun çıkar mı?

Thumbs down Aynı sorun

Tekrar indirdim yine aynı sorunu verdi

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by Ravenholm View Post
    Tekrar indirdim yine aynı sorunu verdi
    ilk mesajdaki linkten indirmeyi dene sıkıştırılmışlarda sorun olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

@Ravenholm:

Sitede verilen linkten mi indirdin yoksa başka bir linkten mi?
    I'm back...

Sitede anasayfadan.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

O zaman sigames'in sitesinden bir indir bakalım aynı hatayı alıcakmısın?
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

arkadaslar ben yamayı yükledim ancak oyuna girmeye calıştığımda softanchor sayfası cıkyo key istyo nası halltcem bunu yardımcı olrsanız

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by erenredwolf View Post
    arkadaslar ben yamayı yükledim ancak oyuna girmeye calıştığımda softanchor sayfası cıkyo key istyo nası halltcem bunu yardımcı olrsanız
    oyununuz orijinal olmalı. olmadıgından u hatayı alıyorsunuz.

Sayfa 10 / 15 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon

Mesaj Yetkileri