Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 61 sonuç

Konu: Daniel Gonzalez Guiza

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Böyle yorum yapmaya devam edecek, fanatiklik yapacaksan yazma çünkü ceza alacaksın.
    Fanatiklik mi ben zaten Fenerbahce'liyim. Kendi fikrimizi söylemekte suc oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Hırslı, güçlü hareketli birşeyler için uğraşıyor ama birşeylerde eksik gibi.. İspanya'da gol kralı olacak potansiyel pek göremedim geldiğinden beri..

Güçlü mü?

Abi yapma ALLAH aşkına neresi güçlü bu adamın. ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Dün yine tv'de gördüm Kazım ile gece klüpünden çıkarken kameralara saldırıyorlardı

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Dün yine tv'de gördüm Kazım ile gece klüpünden çıkarken kameralara saldırıyorlardı
    Golleri nerede attığı belli yani

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Saha içinde ahlaklı duruyor gerçi ama..Demekki geceleri kurt adam oluyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Guiza'nın ilk vakaası değil bu.

Öncedende varmış sanırım, Yönetimden ceza gelme ve kadro dışı bırakılmaya kadar gelmişti Guiza'nın bu gece hayatı..

Türkiye adamı değiştirir ne varki birde Antalya, İstanbul gibi iyi bir şehirde yaşıyorsan eh birde cebinde milyarlar eksilmiyorsa, daha ne olsun..

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Evli adamın gece hayatı barda bir iki erkek arkadaşı ile eğlenip çıkıp sarhoş sarhoş eve dönüp sızması ile olur.

İçkili olunca anlarsın kamera görürseniz, içkinin verdiği doğal bir tepki.
    Arada bir izin verilir, şampiyonluk geceleri sabah kadar içmelerine izin veriyorlar.

Sergen barlardan çıkmıyordu unutmamak lazım.
    Süreklilik halinde o zaman ciddi problem var demektir.2-3 ayda, 6 ayda bir gitmi, zaten giderken izin istediklerinde veriliyor o zamanlar..

Eğer arada bir bara gidiyorsanız anlarsınız ne demek istediğimi
    Barda çok susarsınız ve sadece içki satılır.

@World.Hollow
    Umarım dediğin gibi olmaz..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Evli adamın gece hayatı barda bir iki erkek arkadaşı ile eğlenip çıkıp sarhoş sarhoş eve dönüp sızması ile olur.

İçkili olunca anlarsın kamera görürseniz, içkinin verdiği doğal bir tepki.
    Arada bir izin verilir, şampiyonluk geceleri sabah kadar içmelerine izin veriyorlar.

Sergen barlardan çıkmıyordu unutmamak lazım.
    Süreklilik halinde o zaman ciddi problem var demektir.2-3 ayda, 6 ayda bir gitmi, zaten giderken izin istediklerinde veriliyor o zamanlar..

Eğer arada bir bara gidiyorsanız anlarsınız ne demek istediğimi
    Barda çok susarsınız ve sadece içki satılır.

@World.Hollow
    Umarım dediğin gibi olmaz..
    Bence karısından intikam alıyor.İspanya'da sen orda burdaydın Türkiye'de de ben olucam diyor

Nesil
    2006

Beyler bir türlü anlamadım gitti. Adam tabii ki gidecek, içki içecek bundan doğal ne olabilir ki. Sonuçta maç günü veya maçtan bir gün önce bunları yapmıyor. Futbolcular insandır, robot değil.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Bence karısından intikam alıyor.İspanya'da sen orda burdaydın Türkiye'de de ben olucam diyor
    Öyle karısı varken içilmez mi bee...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Beyler bir türlü anlamadım gitti. Adam tabii ki gidecek, içki içecek bundan doğal ne olabilir ki. Sonuçta maç günü veya maçtan bir gün önce bunları yapmıyor. Futbolcular insandır, robot değil.

Umarım % 100 Gol kaçırdığındada bu sözleri sergiliyorsundur...

Skor 1-1 ken son maçta % 100 bir gol kaçırdığında ağzında Doğal ya futboldan başka yaşantısı var içsin etsin diyorsundur...

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Güiza nasil bir forvet hala anlamis degilim , adam ayagina gelen bütün toplari öldürüyor, bir forvet bu kadar mi yeteneksiz olur kardesim

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Üzerinde bir şanssızlık var Kezman gibi.

Getirceksen Brazilyalı bir forvet getircen Alexle oynasın.

Guiza kimsenin futbolunu çözemiyor kimsede Guiza'yı fazlada tutmazlar zaten..

olan bütçeden uçup giden paralara olur Guiza'a birşey olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Küçük takım oyuncusu olduğunu ,Fenerbahçe gibi takımlarda yapamayacağını gün geçtikçe belli ediyor

Sheriff Misafir

Bence tam tersi, ama son vuruşlarda ya yeteneksizlik yada şanssızlık tam anlamıyla çözmüş değilim..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Jay CutLer View Post
    Güiza nasil bir forvet hala anlamis degilim , adam ayagina gelen bütün toplari öldürüyor, bir forvet bu kadar mi yeteneksiz olur kardesim
    Yeteneksizlik ile formsuzluk arasında dağlar kadar fark vardır. Güiza'nın attığı golleri yeteneksiz bir adam atamaz. Beşiktaş'a, Kocaelispor'a attığı golleri izlersesen aradaki farkı daha iyi anlayabilirsin.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Yeteneksizlik ile formsuzluk arasında dağlar kadar fark vardır. Güiza'nın attığı golleri yeteneksiz bir adam atamaz. Beşiktaş'a, Kocaelispor'a attığı golleri izlersesen aradaki farkı daha iyi anlayabilirsin.
    Boş kaleye gol atamamak bir yeteneksizlik değil midir ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Değildir Çünkü o anlık bir şey Belki Guiza'ya 100 tane öyle top gelse 99'u atar o kaçıracağı 1 pozisyon da maça denk gelir . Maça konsantre çok önemli burada Guiza'nın özel hayatının bozuk olduğu ortada

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Aygün senin dediğin mantıkla oyuncuların yeteneklerini maçtan maça sorgulamamız gerekir. Bugün çok kaçırdı, yeteneksiz diyemeyiz. Bu maçtan maça değişir. Attığı golleri, yapmak istediklerini inceleyerek oyuncunun kalitesini anlayabilirsin. Attığı golleri her sıradan oyuncu atabiliyorsa düz oyuncu diyebilirsin fakat her oyuncunun atamayacağı cinstense bir kumaş kalitesi vardır demektir.

Ayrıca Güiza La Liga'da ilk 14 maçta 7 gol atmış ve ikinci yarı açılarak 27'e gole ulaşmış. Aynı performansı Fenerbahçe'de de bekliyoruz. Devre arası orta sahaya yapılacak takviyelerle Güiza'nın form grafiğinin yükseleceğini düşünüyorum.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Değildir Çünkü o anlık bir şey Belki Guiza'ya 100 tane öyle top gelse 99'u atar o kaçıracağı 1 pozisyon da maça denk gelir . Maça konsantre çok önemli burada Guiza'nın özel hayatının bozuk olduğu ortada
    Karşı karşıya vs. çok gol kaçırdı..

Güiza yeteneksiz bir oyuncu mu tabikii değil.Ama bu sezon bize o yeteneğini gösteremedi.Son maçta şut çekememesi ve 16 maçta 3-4 gol atması yeteneğini yansıtamadığını gösterir.Bu da "yeteneksiz" sıfatını almasını sağlar.Şuan için bazı insanlara göre yeteneksizdir ama unutmayalım ki geçen senenin La Liga gol kralı.Ama gerçekten bazen insanları çıldırtıyor.Yeteneksiz demekte de pek haksız değiller.(:

Aygün senin dediğin mantıkla oyuncuların yeteneklerini maçtan maça sorgulamamız gerekir. Bugün çok kaçırdı, yeteneksiz diyemeyiz. Bu maçtan maça değişir. Attığı golleri, yapmak istediklerini inceleyerek oyuncunun kalitesini anlayabilirsin.
    Son maç 0 şut çekti.Ve ligte 16 maçta 3-4 gol attı.Bu sıfatı söyleyenler de haksız değiller.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Karşı karşıya vs. çok gol kaçırdı..

Güiza yeteneksiz bir oyuncu mu tabikii değil.Ama bu sezon bize o yeteneğini gösteremedi.Son maçta şut çekememesi ve 16 maçta 3-4 gol atması yeteneğini yansıtamadığını gösterir.Bu da "yeteneksiz" sıfatını almasını sağlar.Şuan için bazı insanlara göre yeteneksizdir ama unutmayalım ki geçen senenin La Liga gol kralı.Ama gerçekten bazen insanları çıldırtıyor.Yeteneksiz demekte de pek haksız değiller.(:
    Bizim de bahsettiğimiz olay zaten bu Aygün. Yeteneksiz değil fakat henüz yeteneğini sergileyemedi. Yeteneksizlik ile yeteneği sergileyememek arasında büyük fark var. Yeteneksizlik sıfatını almasını sağlamaz, neden durumun böyle olduğunu sorgulamamızı sağlar. Diğer etkenleri sorgulamamızı sağlar. Özel hayat, sistem, idmanlar gibi birçok şey.

Son maç 0 şut çekti.Ve ligte 16 maçta 3-4 gol attı.Bu sıfatı söyleyenler de haksız değiller.
    Yani ligin ikinci yarısındaki ilk Trabzonspor maçında birçok şut çekip 2 gol atarsa bu adam yetenekli, daha sonraki hafta 2 şut çekip gol atamazsa yok vazgeçtik yeteneksiz mi diyeceğiz ?
    Last edited by TR.CaPTaiN : 20.Aralık.2008 at 23:27 Reason: n değil b
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar Güiza'nın sorunu bence tamamen sistemle. Ben öncelikle söyliyim, Galatasaray taraftarıyım. İlk başlarda "Kazma, kazıklandı fener, kalas" gibi sözler ağzımdan eksik olmuyordu Güiza ismini duyunca. Fakat sonraları maçlarda dikkat ettimde, adamın ayağına top gelmiyor ki. Geldiğinde zaten gayet iyi kullanıyor. Bence bu adam Galatasaray'da oynasa gol kralı olur. Abartmıyorum, buna da yürekten inanıyorum.
    Bir de şu tipini inşaat amelesi gibi yapmasa, itici durmayacak

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bizim de bahsettiğimiz olay zaten bu Aygün. Yeteneksiz değil fakat henüz yeteneğini sergileyemedi. Yeteneksizlik ile yeteneği sergileyememek arasında nüyük fark var. Yeteneksizlik sıfatını almasını sağlamaz, neden durumun böyle olduğunu sorgulamamızı sağlar. Diğer etkenleri sorgulamamızı sağlar. Özel hayat, sistem, idmanlar gibi birçok şey.

Yani ligin ikinci yarısındaki ilk Trabzonspor maçında birçok şut çekip 2 gol atarsa bu adam yetenekli, daha sonraki hafta 2 şut çekip gol atamazsa yok vazgeçtik yeteneksiz mi diyeceğiz ?
    Attığı golleri, yapmak istediklerini inceleyerek oyuncunun kalitesini anlayabilirsin.

Demiştin Muhammed abi.Son maça bakıyoruz attığı gol yok.Yapmak istediği bir şey o da yok.Şut çekmek istememiş bile.(:

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Attığı golleri, yapmak istediklerini inceleyerek oyuncunun kalitesini anlayabilirsin.

Demiştin Muhammed abi.Son maça bakıyoruz attığı gol yok.Yapmak istediği bir şey o da yok.Şut çekmek istememiş bile.(:
    Yalnız şunu da demiştim Aygün atlamışsın.

Aygün senin dediğin mantıkla oyuncuların yeteneklerini maçtan maça sorgulamamız gerekir.
    Alex gibi bu lige damga vurmuş bir oyuncunun bile etkili olamadığı Aragones sistemi maalesef işlemiyor. Alex'in bile etkili olamadığı mevcut sistemde Güiza'nın ileride tek başına birşeyler yapmasını beklemek mantıklı değil. Görünüşte tek forvet gibi oynayabilirsiniz, arkada o tek forveti destekleyecek isimleriniz olduğu zaman o oyuncu başarılı olabilir fakat Fenerbahçe'ye bakıyoruz; istikrarsız Uğur, istikrarsız Kazım, Josico + Maldonado + Selçuk ileride hiç yok. Güiza'nın işi sadece Alex'e kalıyor. Alex etkili olamadığı zaman Güiza da olamıyor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bence guüzayı yeterince izledik son vuruşlarda iyi değil..Baros bile iyi olmamasına rağmen Guizadan çok daha iyi gözüktü bu konuda..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Yalnız şunu da demiştim Aygün atlamışsın.
    Diğer maçlarda bir şeyler yapmak istese de yapamıyor..İlerleyen haftalarda göreceğiz Güiza'yı.Bir maçta süper oynayıp diğer maçta berbat oynadığı yok.Genelde kötü oynuyor.Bu durumda gerek kendisi gerek Aragones gerekse takım arkadaşlarının önemi büyüktür.Fakat her şey Güiza'nın başına patlıyor.Yeteneksiz sıfatı söylenmemeli tabii ki ama gerek fanatik duygularımız gerekse sinirimiz bu kelimeyi söylettiriyor bize.
    Last edited by RaSenGan : 20.Aralık.2008 at 23:38 Reason: Aragones'i unutmuşuz (:

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Diğer maçlarda bir şeyler yapmak istese de yapamıyor..İlerleyen haftalarda göreceğiz Güiza'yı.Bir maçta süper oynayıp diğer maçta berbat oynadığı yok.Genelde kötü oynuyor.Bu durumda gerek kendisi gerek Aragones gerekse takım arkadaşlarının önemi büyüktür.Fakat her şey Güiza'nın başına patlıyor.Yeteneksiz sıfatı söylenmemeli tabii ki ama gerek fanatik duygularımız gerekse sinirimiz bu kelimeyi söylettiriyor bize.
    Fenerbahçe de genelde kötü oynuyor, ana sorun Güiza'da değil, tam olarak burda.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    Arkadaşlar Güiza'nın sorunu bence tamamen sistemle. Ben öncelikle söyliyim, Galatasaray taraftarıyım. İlk başlarda "Kazma, kazıklandı fener, kalas" gibi sözler ağzımdan eksik olmuyordu Güiza ismini duyunca. Fakat sonraları maçlarda dikkat ettimde, adamın ayağına top gelmiyor ki. Geldiğinde zaten gayet iyi kullanıyor. Bence bu adam Galatasaray'da oynasa gol kralı olur. Abartmıyorum, buna da yürekten inanıyorum.
    Bir de şu tipini inşaat amelesi gibi yapmasa, itici durmayacak
    Tam üstüne bastın..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kezman içinde öyle deniyordu kezman psg'de gol kralıda haberimiz mi yok?

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Guiza'yı gol atmamasına karşın ben de beğeniyorum ve bende sistemden kaynaklı bir problem olduğunu düşünüyorum.Adam Fenerbahçe'nin avrupa'da kötü olduğu maçlarda gol kaçırmasını bir yana bırakalım adam herşeyden önce ileride çok koşuyor pres yapıyor rakip defansı sıkıştırıyor ve dikkat edin kaçırdığı gollerin çoğunda pozisyonu kendisi oluşturuyor..Rakip defansı uyutup defans arkasına çok iyi sarkıyor..Bence yargılamak için hala erken..Deivid ilk geldiği sezon Fenerbahçe'li arkadaşlarımızı hatırlıyorumda o nedenle biraz daha sabır diyorum..

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri