Milan Baros. DK:16 2-1 Anlaşılan güzel bir derbi oluyor...
Galatasaray
Beşiktaş
Beraberlik
Milan Baros. DK:16 2-1 Anlaşılan güzel bir derbi oluyor...
I'm back...
galatasaraya kazansın da isterse 10 a 9 bitsin
bu arada besiktas kasap gibi oynuyor yani bırakında futbol oynuyalım bu arada galatasarayımız için 3 defans kotu olmus ikni yarı nonda cıksın sabri girsin bu mac biizm olur
inanmıyorum maçın olduğunu unuttum![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
bu maç böyle biter.Daha fazla gol olmaz kanımca olursada BJK oyundan kopunca GS farkı arttırır.
Bu arada golleri izleyenler tarif edebilirmi?
taraftar costu yakın meşaleleri de millet taraftar görsün![]()
Nonda'nın adı hiç geçmiyor maçta. Sanki oyunda yok...
aynen nondanın adını yeni duydum nonda cıksa sabri girse seric te sasırır bu kadar cok kontra yemeyiz
Nonda niye oynuyor ki anlamadım gitti.
Nonda = Potansiyel Tehdit. Gökhan Zan'ı yormak için oyundadır Nonda.![]()
I'm back...
Nonda oyunu çok yavaşlatıyor...
İkinci yarıda Nonda çıksın Ümit Karan girsin. Gökhan Zan'ı yormak gerekse Ümit fazlasını bile yapar...
Last edited by loladam : 21.Aralık.2008 at 20:49 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Nonda en önemli hareketi Lincolnü rüştü ile karsı karsıya bırakarak yaptı. Müthiş düşündü . Lincoln o golu atsa bitmişti olay.
2.yari da Nonda ciksin,Sabri girsin.4-4-1-1 oynayalim,daha kontrollü oynayalim.
Hem Bjknin zaaflarini daha iyi degerlendiririz.
ilginç bir istatistik, Galatasaray ilk yarı boyunca ilki 31. dakikada olmak üzere sadece 4 faul yaptı.
Nonda bence işini çok iyi yapıyor adının geçip geçmemesi önemli değil. Yalandan da olsa alan kapatıyor. İleriye atılan yüksek topları indiriyor. Arda ve Lincoln etkili oynuyorlar. Ayrıca 3'lü defans oynamadığımızı gördüm ben ama Barış yalnız kalıyor sağda. Ayrıca Meira defansda biraz daha derinde durmalı ileride durduğu zamanlarda ara topu yiyebiliriz..Son olarakta orta sahayı çok iyi geçiyoruz..
Bence böyle oynuyoruz
----------------------De Sanctis
-----------------Meira----------Servet
----Barış-------------------------------------Hakan
------Mehmet Topal-----Ayhan
-----------------------Lincoln-------------Arda
----------------Nonda-------Baros
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ek olarak;
İlk yarıda müthiş bir 20 dakika izledik. Ardından tempo düştü. Galatasaray iki golden sonra biraz daha durgun oynamayı tercih etti. Beşiktaş ise maçın başından beri açık bir futbol sergiliyor ama hucüm organizasyonlarında başarısız kalıyor.
Last edited by Nocna Mora : 21.Aralık.2008 at 21:02 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
güzel derbi oluyor..
3 gol'de ymek yerken olmuş :d
izleyemedim gitti golleri.
Ayhan'a çarpan top biraz alçalsa kaleye gircekti![]()
Beşiktaş 10 kişi kaptan gemiyi terk etti (:
Delgado Kırmızı kart !
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Ne kadar da kolay kırmızı kart çıkartmak yahu..(:
O kart çıkacak tabi. Lincoln'e çıkınca laf olmuyor, sarısı olduğunu bilerek o hareketi yapıyorsa kırmızıyı göze almış demektir...
Kart Tamamen Hakemin Yanlış yorumlaması ;
Orda Delgado El İşaretleriyle ben bir kere yaptım kart gösterdin diyordu hakem ise kart beklentisi olarak algıladı ve kırmızı gösterdi ben bunları yazarken ahanda Baros Ahanda Gol
3-1![]()
Maç koptu artık.Umarım farkı daha çok açarız.