İyi de, bu söylediğiniz gibi olsa da farketmez. "Ben bir kere yaptım, ona da göster" demek de sarı kart gerektirir. Ne fark eder, ikisinde de kulağını gösteriyor, birinde sağdan gösteriyor birinde soldan. "Ama sağ kulağını sol eliyle gösterdi" gibi bir izah tarzı mı var. : )Delgado'nun pozisyonu tamamen haksız!!!!Maçın bittiği an bu oldu zaten..
Hakem orda yanlış yorumladı.Delgadoya o pozisyondan öncede faul yapılmıştı.Ve o faul yapılınca Delgado hakeme gidip ben 1 kere yaptım kartı hemen veriyorsun dedin ama hakem yanlış yorumladı..
Herşeyin de ötesinde, her futbolcu sorumluluğunu bilecek. Üstelik kaptanlık pazu bandı ile sahada bu oyuncu. Ağzını açmayacak. Ötesi yok.
Ergün Penbe de bu liglerde oynadı, bir kere kırmızı kart gördü. Hakeme herhangi bir şekilde itiraz etmek ne kazandırmış, kime kazandırmış daha önce? Geçin bunları..
Maç içinde söylenecek fazla birşey yok. Baros ve Lincoln' ün başarısı devam ediyor. Arda ne görev verirseniz verin yerine getiriyor. Ancak daha çok sorumluluk aldıkça toğu ayağında daha fazla tutmaya başladı. Örneğin Lincoln ile pas alışverişi yaptıklarında bu sorun yok. Baros ile yok. Ancak bir başka oyuncuya pas atarken sonucunu daha fazla düşünüp pas vermekten vaz geçiyor. İyi mi kötü mü, belli olmaz..
...Galatasaray' lı oyuncular ne yaptığını bilerek oynuyor. Herkes sorumluluğunun bilincinde. Yardımlaşma üst düzeyde. En çok takım görüntüsünü ne mutlu ki G.S. veriyor ligde. Hatalar var mı var. İnşallah devre arasında minimuma iner bunlar ve UEFA 'da elenmeden ligde başarılı tabloya çizmeye devam ederiz.
Beşiktaş bu gün çok kötü oynadı. Bu kadar dağınık oynayacaklarını düşünmüyordum. Çok koşacaklarını düşünüyordum. Yapmadılar.
Çakır bana göre çok iyi yönetti karşılaşmayı. Penaltı kararları doğru. Üstte açıkladığım üzere kırmızı kart da doğru. Gördüğünü tereddütsüz çaldı. Hatası çok az, sinir yönetimi çok iyiydi. Tansiyonun yükselmesine izin vermedi. Oyuncuları sakin tuttu. Soğukkanlı kaldı. Ve açıkçası maçın ardından üstüne yürüyen o kafile her kim ya da kimin-nerenin görevlisiyse işte o adamlar ki türkiyede futbolun içine edenler, katledenler, kimsenin değil ancak işte o kendini bilmez şahısların sonuna kadar cezalandırılması gerekiyor. Üzüldüm o görüntülere. Cüneyt Çakır çok iyi bir maç yönetti.