Öncelikle G.Saray'ı tebrik ediyorum...

Penaltıları tartışmaya gerek yok sanırım.İkiside penaltı.Asıl tartışılması gereken penaltıların yapılış şekli.İlk penaltı;Holosko'nun hatası,girmese auta gidecek top.Orada seni geçse ne olur sanki.Daha dikkatli davranmalıydı.İkincisinde ise Uğur ısrarla yapıştı Lincoln'e.Lincoln'de cin gibi aldı penaltıyı anında...

Ama kartlar konusunda aynı şeylleri söyleyemeyeceğim malesef.Delgado'nun ilk hareketine kırmızı verse itiraz etmem ama ikinci sarı son derece yanlış.Televizyon başında Delgado'yu duymadan ben bile anlıyorum ne anlatmak istediğini,Cüneyt Çakır ise dinlemiyor bile,direk eline bakıyor.Demekki futbolcunun baş parmağı ile işaret parmağı birleşince kart verilir diye bir kural var,öğrendiğimiz iyi oldu...

İlk yarım saat G.Saray'ın faul bile yapmamış olmasıda son derece garip.Ayhan'ın "Holosko'ya tekmesi,kendini yere atması ve Tello'yu bariz bir şekilde indirdikten sonra itiraz etmesi" olaylarını topladığında dünyanın her yerinde kırmızı kart eder...

Keza Arda'nın kendini atması ve ardından kart göreceğini anlayarak tamam hocam faul yok demeside çok komikti.Kendini attıktan sonra kalkıp faul verme hocam ama kartta yok diye pazarlık kavramıda doğmuş oldu böylece futbolda.Serdar Özkan'a ve G.Zan'a arkadan yaptığı faulleri ise saymıyorum bile...

Futbol'a gelirsek,G.Saray'da Baros,Lincoln ve M.Topal dışında gerçekten iyi oynadı diyebileceğimiz futbolcu yok.Aksine kötü oynadı bence G.Saray bugün.İyi oynasaydı zaten 10 kişi kalmasına rağmen bu kadar açık oynayan Beşiktaş'a 6'da atardı 7'de...

Bize gelirsek;her zaman olduğu gibi basit gol yeme hastalığımız sürdü.İlk golü ve penaltılardaki hatalar ortada zaten.Diğer gol ise klasikleşen Lincoln-Baroş AŞ. birlikteliğinden doğdu.Hücumda ise iyi oynadığımız kanısındayım.Holosko,Tello,Delgado güzel varyasyolar denediler.İkinci yarıda 10 kişi kalmasaydık Bobo'nun da girmesiyle daha farklı bir sonuç çıkabilirdi ortaya...

Sağlık olsun...