Yorumları hiç okumadım burdaki, kendi kişisel düşüncelerime gelirsem.
Öncelikle Galatasarayı güzel oyunu ve galibiyetinden dolayı tebrik ediyorum. Tribünler güzeldi. Gerçekten sopalıları geçin, pankarta hasretiz kendi stadımızda maalesef yasak. İmrendim doğrusu. Maça beşiktaşta galatasarayda hızlı başladı. Her iki takımda golleri buldu. Maç çok eğlenceli geçti benim adıma. Delgado çok haksız şekilde oyun dışı kaldı. Ona gelene kadar bir kaç farklı futbolcu atılabilirdi atılan tekmelerden dolayı. Hakem Gs'ye çok kolay fauller çaldı. Bunun yanında yapılan çok sert hareketlere de sadece uyarıyla geçiştirdi. Ben hakemi beğenmedim açık konuşayım. İlk penaltı barizken ikincisi gerçekten çok basit bir penaltıydı. Hani vermese kimse niye vermedin diyemez. Beşiktaş ise sanki hakeme inat aşırı sert futboluna devam etti. İlk golde tam süzemedim ortamdan dolayı ama faul var gibi geldi bana. Herşeye rağmen Galatasaray favoriydi ve güzel oynayarak kazandı maçı. Sonuç öyle ya da böyle 4-2. Daha ötesi boş konuşmalar olur sanırım. Ek olarak Beşiktaş defansif açıdan bence çok kötü bir takım. Anlayamadığım şekilde beceriksiz hareketlerle top kayıpları bir büyük takımda bu kadar olmamalı. Hakem biraz daha iyi olsaydı belki maç berabere bitebilirdi. Yorgun olduğum için çokta uzun yazamıyorum. Yazılacak çok şey var çünkü. Ben ilk defa bir Gs - Bjk maçını bu kadar tarafsız izledim