Serkan abı sız sozlesmelerı teklıf edın bız dusunuruz.bu arada ıkımzı bırden alaak olan alcak tek olmaz![]()
Serkan abı sız sozlesmelerı teklıf edın bız dusunuruz.bu arada ıkımzı bırden alaak olan alcak tek olmaz![]()
İsmailim bana satış koymazsende gel tam olsun ortalama takım oyuncusu maaşım 5000 USD haftalık
![]()
4. hazırlık maçımızda Hollanda temsilcisi rakibimize acımadık
![]()
VVV'ye 3-1 mağlup olduk.54. dakikaya kadar bir türlü topumuz içeri girmedi ,sonra 11 kişi değiştirdim ama değişim sırasında yaptırdığım yanlış görevlendirme ,hedef adamı karıştırdım,90. dakika sonrasında 2 kere adamın uzun mesafe koşup gol atmasına sebep oldu,taraftar buna rağmen mutlu,ne mutlu
Sağolasın Emrecim.Spor programı seyretmeden önce güzel güzel sonuçlar alıyodumBu maçtada Tamburacı'yı duydum tam buramdan yaktı 60. da 11 kişi değiştirip 4-6-0'a geçtim son dakikada golü yedik ama olsun.Yine vazgeçmeyip İtalya kupasında da böyle çıkacağız.Biri beni durdursun
2 stoperimizin arasından kaçan rakip forvet oyuncusunun golü ile 1-0 geri düştük sonra bir çok pozisyon bulduk ama sadece 2 tane atabildik.
İlk resmi maçımızda İtalya kupasında 4-6-0 ile çıktık.Sonuç bu şekilde fakat gaza gelip geliştirmeye devam etsek mi yoksa Mantova'yı eski haline mi döndürsek?
![]()