Abisi zaten nereye gitse saadeti buluyor bir de saadeti kötü emellerine kullanıyor.Mesela bana bir oyuncu kiraladı 5.2 ile oynadı,baktım sürekli rkibe pas veriyor, masa başı kankası ne olacak![]()
Abisi zaten nereye gitse saadeti buluyor bir de saadeti kötü emellerine kullanıyor.Mesela bana bir oyuncu kiraladı 5.2 ile oynadı,baktım sürekli rkibe pas veriyor, masa başı kankası ne olacak![]()
Kankacım sende benim reservde çürüttüğüm adamı niye alıyorsunSana laf falan çarpmadım da gerçekten paralı takımlar nie bana denk geliyor anlamadım Ne Plymouth ta nede Ascolide seçerken finansal yapıya bakmadım D: Ama masa başı olayı benden sorulur bunu tüm TSI bilir
Disiplinsiz değilim ben EmrecimKalli gibi bir tarafımı yırtıp oyuncular tarafından sabote edileceğime. Skibbe gibi varirim gazı topçular oynar bende kenarda tiyatro izler gibi izlerim
![]()
Kankacım senin ben onu zaten hızlı tempo ile oynadığım için dedimSen o kadar sakatın olmasaydı zaten beni geçerdin inşallah bu kez doktorların iyidir de fazla sakatın olmaz
Aslında bu hazırlık dönemi alınan galibiyetler lig başında geri tepiyor onuda düşünmek lazım
Hatırlarsan eski kariyerden
![]()