Ya abi ben anlamiyorum senin kariyerlerini.Bir ara kötü gidiyorsun,ben umutlaniyorum,tamam artik bu sefer tekerlek patladi,kovulur,sampiyon olamaz falan.Ama nedense hep takim düzeliyor,ardi ardina galibiyetler alip,rakiplerine fark atiyorsun.
Ya abi ben anlamiyorum senin kariyerlerini.Bir ara kötü gidiyorsun,ben umutlaniyorum,tamam artik bu sefer tekerlek patladi,kovulur,sampiyon olamaz falan.Ama nedense hep takim düzeliyor,ardi ardina galibiyetler alip,rakiplerine fark atiyorsun.
Olayı dramatikleştirmeyi seviyorum.Üstelik daha Fenerbahçe'den beni kovacak başkan seçilmedi. Ben hiç transfersiz bu kadroya da ŞL aldırırdım ama Aragones'e çok ayıp olur diye yapmadım, elendim ŞL'den.
Fenerbahçe Yenilmiyor
Ankara 19 Mayıs Stadı’nda oynanan mücadelede Fenerbahçe Lugano ve Deivid’in golleriyle karşılaşmayı 2-0 kazandı ve 22. haftada da mağlubiyet yüzü görmedi. Duran toplardan gol atmasına alışık olduğumuz Lugano’nun, kanat organizasyonunda defansın arkasına çok iyi sarkıp güzel vuruşla attığı gol ise Güiza yerine forvet oynasın esprilerinin artmasına sebep oldu.
Maçlarda rakipleri kalemize yaklaştırmıyor olmamız avrupada oynayacağımız maçları da düşünürsek sevindirici.
Fenerbahçe 2. Turda
Maça etkili başlayan Fenerbahçe 7. dakikada artık bu sene alıştığımız şekilde Uğur’un ortasıyla Deivid ile golü buldu. Bu golden 2 dakika sonra da Güiza farkı 2’ye çıkardı. Erken 2 gol bulduktan sonra rahatlayan Fenerbahçe maçı da bu skorla kazanarak Sampdoria ile eşleşti.
Maçtan sonra konuşan Emre’nin hocası hakkında söyledi bazı olumsuz şeyler güne damgasını vurdu. Emre 2-0 önde olmalarına rağmen devre arasında hocalarının aşırı tepki gösterdiğini ve soyunma odasını terk ettiğini söyledi. Bu olay Serkan Hoca’ya sorulduğunda ise, bazı oyuncularımın laubali tavırları beni sinirlendirmişti, ilk yarıyı 5-0 biterebilme şansımız varken bunu değerlendiremediler, o anlık bir sinirdi, kazandığımız için mutluyum açıklamasını yaptı. Ayrıca Serkan Hoca tur atlayan diğer Türk takımı Galatasaray’ı da tebrik etmeyi unutmadı.
Türkiye Kupası Yarı Finali’nde de Galatasaray ile eşleştik.
"YÜCE ATATÜRK"