Quote Originally Posted by SeZeRinHo
Ben menejer değilim hele genç yetenek avcısı hiç değilim...Varsa kendini buna adayan burda harcanmasın oyuncu avına çıksın...Biryerlerde onu bekleyen yetenekli oyuncu vardır...Çok ii gözlemciyse bulur muhakkak...Belkide topu görünce ne bu diyenler topu sevindiren birisiyle oyuncu tartışıyodur...Neyse gelelim konumuza canım benim Vestel Manisasporda iki adet Caner Erkin var.Ha sen açıklamanda bana Nuri'nin Sezer Öztürk'ün yanında top koşturan Caner deseydin onun yıldızdan öte bişey olduğunu açıklamaya çalışırdım elimden geldiği kadarıyla...Neyse sen bi bak O iki Canere
Futboldan anlamayan saygısız birine bu saatten sonra futbolu öğretecek değilim! Manisaspor'da iki tane Caner Erkin var diyen biri nasıl olur da 3-4 mesaj önce Manisa'daki Caner'i tanımıyorum der? Sen bir Fenerbahçeli'ysen ve kendi tabirinle futboldan çok anlayan futbola aşık birisiysen geçen hafta takımına harika bir gol atan MANİSA'LI CANER'i bilmemen imkansız. Genç oyuncuları görmek için gözlemci olmak gerekmez ve burada hiçbirimiz profesyonel birer scout değiliz.Gençleri görmek için scout olmak gerekli diyen bir zihniyet nasıl olur da böyle bir topic açar anlamak çok güç! Ayrıca futbol forumunda sürekli kışkırtıcı mesajlarına rastlıyorum. Dikkatli olman senin açından iyi olacaktır.

Dipnot: Benimle canımlı cicimli konuşmasan iyi edersin. Laubalilikten nefret ederim!