Aygün , Oğuz ikinizede ayrı ayrı iyi geceler, iyi uykularbende dizime geri döneyim bare
Aygün , Oğuz ikinizede ayrı ayrı iyi geceler, iyi uykularbende dizime geri döneyim bare
çirkin öldü de, güzel ölmedi mi ..?
iyi geceler Turgut abi iyi seyirler.. Hangi dizi?
Kusura bakma hakaten diziye dalmışımChuck diye bi dizi netten izliyorum yeni sezonu daha türkiye kanallarında yayınlanmaya başlamadı
Türü ne abi? Ben şu sıralar HIMYM'e sardım..
Polisiye komedi denebilir.. Zaman geçirmek için çıtır niyetine bir dizi her bölümde farklı konu olduğu için takip etmesi kolay oluyorZaman öldürmek için birebir
Tabi başrolündeki hatunuda unutmamak lazım
Bölümleri temin edebilirsem başlarım..Ben de sana How i met your mother dizisini öneririm..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
birşeyler atıştırmak için beklemiştim karnımıda doyurduktan sonra bu sefer gerçekten kaçar iyi geceler..
Last edited by Oghuse : 23.Aralık.2008 at 04:02 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
o diziye bi defa denk gelmiştim diye hatırlıyorum sanki ama dizinin nasıl bir şey oldugu hakkında bir fikrim yokneyse benim uyku saatim gelmiş hemen yatıp kendime güzel bir rüya ısmarlamalıyım
iyi geceler Oğuz..
Günaydın ve ben okul yoluna düşer.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Açıl kafe açılOkuldan selamlar
![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Selam kafeEvden Selamlar
![]()
Ya bugün TTF 09 a göz atarken aklıma geldi taktik bilgisi az veya kendi taktiğini kurmak isteyenlere cok yararlı bi rehber olabilir ama çeviriyi tek başıma yaparsam uzun zaman alıryardım edebilecek arkadaşlar varsa çevirelim yararlı bi rehber olur..
Selam arkadaşlar.Şu marşı bulamıyorum aynen çaldığı gibi yardımcı olabilicek varmı ?
Webaslan
Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...
PcGamer valla yardımcı olmak isterdim ama içim el vermiyorŞaka bi tarafa normal kayıtmı bu yani albüm kaydı bu şekildeyse bulabilirim..
Bilmiyorum ki abi ilk defa duydum yardımcı olursan çok memnun olurum.Olmazsan da canın sağolsun abi![]()
yok söyledik bi kere elimden geldiği kadar yardımcı olcam
Çok sağol abi buralardayım ben bekliyorum![]()
Kafe diktadan kurtulmuş mu ne ?
Gündoğdu hep uyandık serverlara dayandık
Kafe uğrunada al kanlara boyandık
Yolumuz Kafe yoludur gelin kardeşler gelin
Yurdumuza diktatör dolmuş hackleyin kardaşlar hackleyin...
![]()
İsmim Turguthem ne demek elimizemi yapışacak centilmenliğin kral örneğinide vermiş oldum böylece
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ama tabi media player ımda GS marşı çalmasına sebep olduğun için seni hiç unutmayacağım PcGamer
Last edited by Bedlamite : 23.Aralık.2008 at 13:57 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Memnun oldum Turgut abi.Bende bi kere Fenerbahçe temasına sahip bir arkadaşın bilgisayarına uzaktan yardımda bulunmuştumDeğişik hissediyorum ama bizler Fair play çerçevesinde yardımlarımızdan kimseyi esirgemiyoruz demi abi
![]()
![]()
Tabiki ya önemli olan fairplay ne demiş ünlü düşünür "let's kick racism out of football"
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
PcGamer sende bana yardım edebilirmisin bi konuda ? 10 km yol gidip emniyet müdürlüğünden şu bizim arabanın haczinin kaldırılması lazım sana zahmet kardeşim hava soğuk ben üşeniyorumda yardımlarını bekliyorum
Last edited by Bedlamite : 23.Aralık.2008 at 14:12 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Selamlar.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
İzmir olsa yürüyerek bile giderdim abiSoğuk havada yürüyüş yapmak çok hoşuma gider ama İstanbul'dasın
Selam Notts County96
neyse sağlık olsun ben gideyimde işimi halledeyim o zaman daha dönüp format atacam pc yehadi kendinize iyi bakın bu arada TTF09 çevirsi için yardım etmek isteyen olursa aksam buralarda olurum konusuruz düşünenlerle..
Kolay Gelsin Turgut abi.Ben Yabancı dil bölümünden mevzun oldum ama pek çakmam![]()
![]()
Selamlar..
Çok kötü hastayım![]()
OooooOooo Süper bir haber bu
Geçmiş olsun canım benim.
Sağol Emrecim (:
Aygün, mandalina,portakal,greyfurt(eğer greyfurtu benim gibi sevmiyorsan az kat) bunları sık. Günde 3 kez iç.
Aygün ek olarak Lingoln'ün dediklerini içip üzerine C vitamini hapı İÇME!! Aşırı C vitamini kalp krizi bile yapabilir..