Alex’in Gecesi

Geçtiğimiz günlerde Alex ile yollarımızı ayırabiliriz açıklaması Alex’i hırslandırmış sanırım. Bu maçta atılan 3 golde de payı vardı. Sivasspor’un da puan kaybetmesiyle 22. haftayı 9 puan önde kapattık.

FTK Galatasaray – Fenerbahçe

Çift maç olduğu için ilk maçta kaybetmemek çok önemliydi. Oynadığımız diğer maçlara nazaran daha geride kaldık ve rakibe çok pozisyon verdik. Aslında orta sahanın hakimiyetini alamadığımız için bu kadar mahkum oynadık ama sonuçta deplasmandan istediğimiz sonucu alarak dönüyoruz. Bu sezon 2 defa Ali Sami Yen’e gittik ve ikisinde de kaybetmeden dönüyoruz.

Fenerbahçe Coştu

Zorlu geçebileceği düşünülen Gaziantep deplasmanında farklı bir galibiyet alıyoruz. Bu maçta da aslında deplasmanda oynayacağımız Sampdoria maçını düşünerek fazla efor sarfetmeden direk sonuca gitmeye yönelik oynadık. Oyuncularımız da becerikli olunca sonuç geldi. 4. golümüzü kendi kalelerine attılar ama gol öncesi Viana’nın ceza sahası dışından çektiği şut mükemmeldi, defans araya girmese de gol olacaktı, eminim.

Şimdi 7 gün içinde 3 zorlu maç oynayacağız. Sampdoria deplasmanı, Galatasaray ile lig mücadelesi ve 2. Sampdoria maçı.

Fenerbahçe Döküldü

Hep defansımıza güvenirdim ama bu kadar basit hata yapacakları hiç aklıma gelmezdi. Cassano tek başına dağıttı defansı. En azından gol atabilseydik daha umutlu olacaktım ama şu anda işimiz gerçekten çok zor ve arada Galatasaray derbisi de var. Alex’in de 2 ay sahalardan uzak kalacak olması beni düşündürüyor.