1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: Polat iş başında

Default Polat iş başında

Papermoon zirvesi

Galatasaray İkinci Başkanı Adnan Polat ile Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören dün yemekte bir araya geldiler. İkili, "Kimse öküz altında buzağı aramasın. Burada ittifak yapmıyoruz" dediler

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat ile Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören dün eşleriyle birlikte Akmerkez Papermoon Restoran'da yemek yediler.
    Demirören, "Bizim dostluğumuz ağabey-kardeş gibidir. Futbolun dışındayken de görüşüyorduk. Pazar günü olduğu için, ailece buluşmaya karar verdik. Beşiktaş - Galatasaray maçı öncesi diye bir buluşma gerçekleştirmedik. Biz her zaman görüşüyoruz. Art niyetli düşünmemek lazım. Eğer art niyetli düşünen biri varsa, kendisi art niyetlidir" dedi.

'Umurumuzda değil'
    Kendisinin Galatasaray'ın şampiyon olmasını istemesi, Adnan Polat'ın da Türkiye Kupası'nda Beşiktaş'ı desteklediği yönünde açıklama yapmasının hatırlatılması üzerine Demirören, "Biz burada ittifak yapmıyoruz. Başkalarının şapkasını önüne koyup düşünmesi lazım, niye böyle diye. Burada hep beraberiz. Her zaman da birlikte olacağız" şeklinde konuştu.
    Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat da, Yıldırım Demirören ile her zaman aynı görüşte olduğunu savunarak, "Öküz altında buzağı aramak isteyenler arasınlar. Biz her zaman bir araya geliyoruz. Maçların olup olmaması umurumuzda değil. Bugün futbol da konuştuk, ekonomi de konuştuk, iş hayatımızdan da konuştuk" ifadelerini kullandı

KAYNAK: Milliyet

garip bir buluşma zaten bir sürü dedikodu varken böyle bir toplantı çok ters olmuş. Şimdi kim düşünmezki hafta sonu oynanıcak maç için konuşmadıklarını.

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

arkadasım ligin sonu geldi artık sampiyon belli gibi böle konularla ortalıgı ateslendirmeyelim lütfen

düşünülsün ne olcak ki

ortalığı ateşlendiren gs ve bjk yöneticileri ben sadece haberi buraya koydum şimdi ben mi ortamı geren kişi oluyorum

Nesil
    2005
    Yer
    Konya

diyoruzki neden yönetciler hep birbirine laf atıyor,birbirlerini tahrikediyorlaritam tersi bir durum oluncada hemen komplo teorileri başlıyorçok saçmayız

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

fb lilere bir koz daha

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

her zaman buluşabilirler farklı klüplerinin yetkililerinin dost olmaları güzel bişey. Ama zamanlama kesinlikle yanlış. Burasının Türkiye oldupunu unutmuşlar sanırım...

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by paceywitter
    garip bir buluşma zaten bir sürü dedikodu varken böyle bir toplantı çok ters olmuş. Şimdi kim düşünmezki hafta sonu oynanıcak maç için konuşmadıklarını.
    Yahu bir dusunun. Eger birseyler cevirecek olsa bu iki kisi neden herkezin onunde, hatta esleri de oradayken dolap cevisinler ki? Akil var mantik var, siz baskalarinin bilmesini istemediginiz seyleri ulu orta yerlerde garsonlarin, etrafta masada oturanlarin, medyanin gorebilecegi sekilde mi yaparsiniz?

Quote Originally Posted by perpetua5099
    Yahu bir dusunun. Eger birseyler cevirecek olsa bu iki kisi neden herkezin onunde, hatta esleri de oradayken dolap cevisinler ki? Akil var mantik var, siz baskalarinin bilmesini istemediginiz seyleri ulu orta yerlerde garsonlarin, etrafta masada oturanlarin, medyanin gorebilecegi sekilde mi yaparsiniz?
    evet haklısın bir iş çevrilecek olsa gizli olur kimseninde ruhu duymaz

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    mağdem bu kadar yakın arkadaşlar ailecek görüşüyorlar bunu maçtan sonra yapıcaklar ya da akmerkez gibi bir yerde yapmıcaklar bu kadar basit o zaman kimse yanlış düşünmez
    bak tarıkcım şimdi şöyle oluyor adam niye orda buluşsun ki gider gizlice buluşur anlaşır. 2.si abi siz maçlarınızı kazanın şampiyon olun bize ne bakıyonuz ki

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

doğru demişsin fenerimiz maçlarını kazandıktan sonra ister gs 10 atsın ister 10 yesin hiç umrumda değil.nasılsa Şampiyon Fenerbahçemiz olacak....
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Buluşmaları normal ama keşke maçtan sonra buluşsalardı.Farklı söylentiler çıkabilir hatta çıkıyor.Zaten gizli bir iş çevirecek olsalar Akmerkez'de buluşmazlar.

Quote Originally Posted by sekopej
    doğru demişsin fenerimiz maçlarını kazandıktan sonra ister gs 10 atsın ister 10 yesin hiç umrumda değil.nasılsa Şampiyon Fenerbahçemiz olacak....
    ama kazanacağınızdan o kadar emin olma

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by hurmet
    ama kazanacağınızdan o kadar emin olma

emin olduğumu inandığım için söyledim. ben futbolcularımıza inanıyorum ve burdan şampiyonluğu vermeyeceklerini ts maçını yenik durumdan 3-1 e getirdiklerinde gördüm.ama yine de kesin konuşmamak lazım (ama yine de %90 şampiyonuz(işallah))
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

valla adamlar belli ki birbilerinin hatırlarını sormus

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Art niyet aranmamalı bence aranıyorsa bile öyle bir şeyi herkesin gözü önünde yapmazlardı hatırlatmak isterim...

Bu görüşme olmasa daha iyi olurdu ama olmasının da bir sakıncası yok bence, yanlış anlaşılmamalı...

Mesaj Yetkileri