turgutcuğum senin yerine ben cevap vereyim sercanla uzun süre ilgilenmiş biri olarak.
şimdi sercan samsunun en iyisi bile değil ayrıca kesinlikle gelişim göstermiyor.bence sefa sercandan daha iyi.
turgutcuğum senin yerine ben cevap vereyim sercanla uzun süre ilgilenmiş biri olarak.
şimdi sercan samsunun en iyisi bile değil ayrıca kesinlikle gelişim göstermiyor.bence sefa sercandan daha iyi.
Sezonu bekLemeye geçtik.
eLdekiLeri kuLLanarak en iyi kurabiLeceğimiz taktik 4-4-2 diziLişi oLdu..
Takımın çok genç oLması nedeniyLe atak futboLuyLa hızLı bir oyun stiLi benimsedik..
Takımımızda Serkan Aykut Kenan YeLek ve Hasan Sönmez gibi 3 tecrübeLi isim iLk 11’de kendiLerine yer buLdu..
Kadromuzu denemek adına ve Lige tam oLarak hazır çıkmak adına Süper Lig takımLarıyLa 4’lü turnuva düzenLedik bu turnuvada şu takımLar yer aLdı ;
Eskişehirspor , İstanbuL B.B , AntaLyaspor ve Samsunspor
FinaL yoLunda iLk maçımızda Eskişehirspor iLe eşLeşdik..Maçı kazanmak istiyorduk ve öyLede oLdu..Sefa’nın muhteşem goLüyLe öne geçtik ardından rakibimiz yakaLadı bir daha öne geçtik bir daha yakaLandık ama uzatmanında uzatmasında 90+5 de rakibimizin kendi kaLesine attıgı goLLe maçtan 3-2 gaLip ayrıLdık ve FinaLe çıkdık..
FinaL’de rakibimiz oLdukça zor bir ekip oLan İ.B.B oLdu..Rakibimize karşı iLk dakikaLarda Serkan iLe öne geçtik ve son dakikada buLduğumuz goL iLe gaLibiyetimizi perçinLedik..
Bu turnuvadan sonra anLadıkki iyi bir takım oLuşturduk ve iyi bu sene iyi işLer yapabiLiriz =)
Artık Ligin başLamasını ve Adanaspor iLe yapacağımız karşıLaşmayı bekLemeye başLadık..
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
hazırLık maçLarına bakınca bu sezon çıkarsın diyorum ama birde Lig başlasın bakalım![]()
bu arada gokhan198555'in cevabına göre sercan kötüymüş Turgut..Ama sen yaparsın ona ince bi ayar eski oyunların hatrına![]()
eyvAllah cici![]()
Sercan şu ana kadar iyi ama Gökhan'ın dediği gibi Safa'da gayet iyi zaten 2side oynuyor bakaLım faydaLarına göre devam ederiz![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.