8 FUTBOLCU İLE YOLLAR AYRILDI

Giresunspor Yönetim Kurulu, Malatyaspor müsabakasının ardından toplam 8 oyuncu ile yollarını ayırma kararı aldı.

2-0 Giresunspor’un üstünlüğü ile sona eren müsabakanın ardından kapalı kapılar ardında yaklaşık 4 saat süren bir toplantı yapan Yönetim Kurulunun takımdan serbest bıraktığı futbolcu listesine sadece www.spor28.com ulaştı.

Ve Yönetim Kurulu, gerçekleştirdiği toplantının ardından; Sezai Demircan, İbrahim Cisse, Hasan Demir, Emre İncemolla, Taner Yapağıcı, Muharrem, Sinan Özkan ve Tolga Cavdar ile yollarını ayırma kararı aldı.

Tebligatın futbolculara yapıldığı ve bu isimlerle helalleşildiği kaydedildi.

Bu arada Cem Sinan Vergül’ün son durumunun ise Antalya’da yapılacak devre arası kampında belli olacağı ve Teknik Heyetten gelecek rapor doğrultusunda bu oyuncu ile de yolların ayrılabileceği kaydedildi.

ÇOTANAKLAR ES-ESLİ BİROL İLE ANLAŞTI

Giresunspor’un transfer hareketi devam ediyor.

Daha önce Beşiktaş’tan kaleci Erdem, Kocaelispor’dan Musa Kuş, Sivasspor’dan Eyüp Kadri, Adanaspor’dan Hakkı Hocaoğlu ve Kasımpaşaspor’dan Gürol’ı renklerine bağlayan Giresunspor, dün akşam geç saatlerde bir futbolcuyu daha kadrosuna kattı.

Yeşil-Beyazlılar, Türkcell Süper Lig takımlarından Eskişehirspor’un başarılı orta saha oyuncusu Birol Hikmet’i transfer ettiler.

26 yaşındaki Birol Hikmet, geçtiğimiz sezon şampiyon olan es-eslerin orta sahasında görev yaparken, bu sezon ise takımının 3 Fortis Türkiye Kupası ve 1 Turkcell Süper Lig karşılaşmasında forma giydi.

Orta saha oyuncusu Birol Hikmet’in 27 Aralık’ta Antalya’da başlayacak olan devre arası kamp çalışmalarında Giresunspor’a katılacağı ifade edildi.

ADI SOYADI : Birol Hikmet

OYNADIĞI TAKIM: Eskişehirspor

DOĞUM YERİ : Akyazı

DOĞUM TARİHİ : 24.03.1982

BOY : 178

KİLO : 73

MEVKİ : ORTA SAHA

A MİLLİ : -

SÖZLEŞME BİTİŞ TARİHİ : 31.05.2011

ÜLKE : Türkiye

OYNADIĞI TAKIMLAR : Güngören Belediye, Eskişehirspor

FÜZECİ LEVENT GERİ DÖNÜYOR!

Çotanak taraftarları heyecanlandıracak gelişme.

Olgun Aydın Peker başkanlığındaki Giresunspor Yönetimi, sezon başında Çotanak diyarlardan zorunlu ayrılış yapan füzeci lakaplı Levent Demiray’ı yeniden takıma geri döndürmek için girişim başlattı.

Yeşil-Beyazlı ekibinin tecrübeli sağ kanat oyuncusu Levent Demiray’a; “Sakaryaspor’da mutsuz olduğunu biliyoruz. Senin Giresunspor’a, Giresunspor’un da sana ihtiyacı var. Yeniden yuvana dönmek istiyorsan Sakaryaspor ile bonservis sorununu çözümle ve aramıza katıl” çağrısını yaptığı kaydedildi.

Levent’in ise bu çağrıya; “Orası benim gerçek yuvam. Eğer Sakaryaspor Kulüp Başkanı ile yapacağımız görüşmeden olumlu sonuç alırsak ben de yuvama seve seve yuvama geri dönüş yaparım” dediği öğrenildi.

Füzeci Levent’e ayrıca bonservis sorununu çözdükten sonra ayın 27’sinde Antalya’ya da yapılacak kampa katıl mesajı gönderildi.

Öte yandan taraftarlar tarafından da el üstünde tutulan Levent ile prensip anlaşması yapıldığını ise Giresunspor As Başkanı Ali Akdağ duyurdu.

Akdağ açıklamasında; “Bizden yana sorun yok. Şartlarımızı da Levent’e aktardık. Biz onu çok seviyoruz. O da bizi çok seviyor. Kendisi Sakaryaspor Yönetimi ile anlaşmaya varırsa takımımızın Antalya da yapacağı devre arası kampına katılacak” dedi.

Taraftarlara orta sahasının ortasında çektirdiği üçlüleri ile de büyük beğeni toplayan Levent, geçen sezonun 2. yarısında bir çok maça da takım kaptanı olarak çıkmıştı.

GÖKHAN BOZKAYA İLE GÖRÜŞÜLÜYOR

Kadrosunu bir birinden kaliteli isimlerle takviye ederek, Ligin 2. yarısında güç denemesi yapmaya hazırlanan Giresunspor Yönetiminin Malatyasporlu Gökhan Bozkaya’yı da yakın markaja aldığı öğrenildi.

Çotanakların, bir dönem Fenerbahçe formasını da (Daum döneminde) giyen ve Süper Lig deneyiminin ardından Eskişehirspor ve Sivasspor formasını terleten ve sezon başında Malatyaspor ile anlaşmaya varan orta saha oyuncusu Gökhan ile ön görüşme yaptığı ve bu oyuncu ile de prensip anlaşmasına varıldığı iddia edildi.

Giresunspor’da Teknik Direktörlük koltuğuna oturması an meselesi olan Ali Eren Beşerler’in de yakından tanıdığı bir isim olan Gökhan ile şimdilik büyük oranda anlaşmaya varıldığı da gelen haberler arasında yer alıyor.

SEYDİHAN’ DA SONA GELİNDİ

Ligin 2. yarısında en ufak bir sıkıntı yaşamamak isteyen Olgun Aydın Peker başkanlığındaki Giresunspor yönetimi, Ünyespor’da sivrilen, Çaykur Rizespor ile Süper Lig deneyimi yaşayan ve oradan da kardeş takımımız Boluspor’a transfer olan santrfor Seydihan ile yüzde 90 anlaşmaya vardı.

Çotanakların bugün ön görüşmede bulunduğu golcü oyuncudan “Neden olmasın” cevabı aldığı kaydedildi.

Bu oyuncu ile de birkaç gün içerisinde detayları konuşmak üzere son kez masaya oturulacağı kaydedildi.

Öte yandan bugün kendisiyle görüştüğümüz Seydihan; “Transferim gerçekleşmeden bir şey söylemek istemiyorum ama Giresunspor’dan teklif aldığım doğru. Kendileriyle büyük oranda anlaştım. Bir iki gün içerisinde her şey netlik kazanır” ifadelerini kullandı.

Giresunspor As Başkanı Ali Akdağ yaptığı açıklamada; “Seydihan ile görüşüyoruz. Eğer mutabakata varırsak bu kardeşimizi kiralık olarak renklerimize katacağız” dedi.