Gönderirim tabi Umut senden kıymetlimiyanlız mavi maviler 7 yıldızlı antrönörlerinde çabasıyla oluyor tamamiyle takım çalışması sadece benim antrenmana güvenirsen 2 hafta sonra oyuncuların yağ gibi eridiğini görürsün
Emre abi Hoş Geldin![]()
Gönderirim tabi Umut senden kıymetlimiyanlız mavi maviler 7 yıldızlı antrönörlerinde çabasıyla oluyor tamamiyle takım çalışması sadece benim antrenmana güvenirsen 2 hafta sonra oyuncuların yağ gibi eridiğini görürsün
Emre abi Hoş Geldin![]()
Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...
Sezon sonu kalitesiz forvet 3lümü gönderim yerlerine Olic Postiga Jo3lüsünü getiriyoruz ve sadece 5 milyon'a..
Herkeslere hayırlı geceler![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
iyi geceler Murat hoş geldin..
wordabula diye bir oyun var biliyor musunuz? deneyeniniz var mı?
ya ne güzel oldu burası böyleher gece nerdesiniz siz arkadaşlar beni abuk sabuk dizilere mahkum ediyosunuz
@ Oğuz : Forvetlerin hepsi aynı tip mi oynuyo yoksa diğer ikisi ortadakine yardımcımı ?
çirkin öldü de, güzel ölmedi mi ..?
Abi taktiğin esası hızlı defans ile oyunu önde kurmak ve gelen topu forvetteki uzun adama göndermek..Orta forvet hedef adamımım ancak her topu almakta çok başarılı olmadığını söylemeliyim bu nedenle olması gerekenden az oyun kurabiliyoruz..Yan forvetler bitirici oyuncular..Hızlı oyuncular..Zaten genel olarak takımı hızlı oyunculardan seçmeye çalışıyorum..
Valla bugün bura baya bir hareketli![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
kafede bilinmeyen linkler bilinmeyen resimler![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
hee anladığım kadarıyla ortadaki top indircek diğerleri toplayacak ama forvet sayısı fazla ya ben kendi takımımda bu riski alamam acıkcasızaten takım ağır olursa taktik feci olur yediğinden fazla atamazsın gibi geliyo
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
kelime oyunları acayip sarıyo ya sormahatta 3 kişi sabaha kadar oynadığımızı bilirim
ama benim favorim reel olarak tabu dur üstüne tanımam
Last edited by Bedlamite : 25.Aralık.2008 at 02:59 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Murat abi Teknik Destek bölümüne Sorduğun soruyu Cevapladım.Çözümü yazdım bakabilirsin![]()
Alem FM'de Matrax dinlediniz mi hiç?![]()
(/s)
Abi düşün defans Betis defansı Rakipte Sevilla'ydı ve eksikleri de yoktu ona rağmen onlardan fazla attık.
oğuz abi benim betisle açtığım bir oyun var hemen keirrison'u martin palermo'yu ve ayala'yı aldım 9.2.0 2 kişi daha alıcam sanırım oyunun 1.ayındayım istersen atarım sana![]()
Futbolcu Bilgileri
Last edited by Oghuse : 25.Aralık.2008 at 03:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Herkese İyi geceler ben yatıyorum.Umut, Turgut abi, Emre abi, Murat abi, Taylan, Oguz hepinize iyi geceler.Özel olsun istedim![]()
Dün ki program çok güzeldi. Programı arayan 5 kişi, telefonda konuşan şahsın doğum günüymüş. Radyodan duyuru yaptı Zeki, Isparta valiliğinin yanında buger king'in önünde doğum günü partisi var diye, 100 kişiyi buldular gecenin 2'sinde doğum günü partisi yaptılar o soğuklarda![]()
(/s)
Tühh, tam da gidiyosun.![]()
(/s)
nazar değdi Oğuz![]()
Biri radyo mu dediCeyhun Yılmaz'ın üstüne tanımam lise yıllarım o adamı dinlemekle geçti
Üzülme canım, 27 Aralık'da İzmir'e geliyor![]()
(/s)
abuzer vardı birde![]()