Neyse beyler bende gittim sayılır. İyi geceler hepinize.![]()
Neyse beyler bende gittim sayılır. İyi geceler hepinize.![]()
Herkes birer birer kaçıyor![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
madem öyle bende kaçayım uyku saatim gelmisiyi geceler gençlik güzel muhabbetler size..
çirkin öldü de, güzel ölmedi mi ..?
Son kurbanımız lig beşincisi Getafe
Getafe 2-3 Betis
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Gidenlere iyi uykular.. Kim kaldı?
Last edited by Oghuse : 25.Aralık.2008 at 03:28 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Ben burdayım
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
İyi geceler arkadaşlar.
(/s)
Güle güle Umut..Ben de kaçarım birazdan uyku bastırdı yarın derse girmek lazım gelir..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Haydi bende kaçtım iyi muhabbetler..
Last edited by Oghuse : 25.Aralık.2008 at 03:44 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Burada kalanınız varsa bana taktiğime ne isim vereceğimi söyleyebilirmi? Takır oynuyor takım valla. Lütfen bana isim bulun![]()
Futbolcu Bilgileri
Hepinize iyi geceler ben yatıyorum
Futbolcu Bilgileri
Ben varım abi ama bende çıkıyorum okula gidicem.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
kafe açılsın
Yaşım 13![]()
Futbolcu Bilgileri
selamlar kafe ahalisiSabah bir kalktım İstanbul ya da en azından kendi muhitim beyaz
sonunda senenin ilk düzgün karı yağdı
çirkin öldü de, güzel ölmedi mi ..?
Ben Güngören'de oturuyorum hava güllük gülistanlık güneş var ama kar soğuğu da varsanırım kar topluyor hava
![]()
Futbolcu Bilgileri
Herkese seLam.
Bugün okuL yoktu GaziAntep'in kurtuLuş günü diye![]()
Selam beyler.Denizli sallanıyor nedense.Bi türlü rahat edemedim.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Burdada Güngören gibi hava çok güzel. Umarım Akşama Doğru Yine Kar Olur![]()
Oğuzcan avatarnı yaptım![]()
Futbolcu Bilgileri
ne karı beyler kar gitti artıkhaftaya belki yağar
Ama sabah yerler buz tutmuştu burda![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
edit 2 tane mesaj olmuş. ..
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Geberecegim ya bu ne iLk defa bu kadar hasta oLuyorum Aygün senden buLaştı öLecem ya![]()
Geçmiş oLsun apo'MAygün'ün virüsü öLdürür dikkat et =)
Yok Deniz acayip oLdum ben ya iLk defa böyLe oLdum boğazLarım kitLenmiş durumda.
AnLadım ApoBendede şiddetLi oLuyor ama boğaz değiL baş ağrısı.Boğaz ağrısı acayip oLur ya aLLah sabır versin geçene kadar.Tekrar geçmiş oLsun.
Selamlar beyler..
Geçmiş olsun ..
Selamlar..
seLamLar.. saoLun.
Geçmiş Olsun Abdullah. Bir Kaç Şarkı söliyimde keyfin yerine gelsin![]()
Eralp uyumasam vaLLahi dinLerdim ama uyumaya gitcem![]()