1 ile 30 arası toplam 1686 sonuç

Konu: Afyonkarahisar'da Sürpriz İsim: "Hasan Hüseyin Coşkun" [7. sezon]

Hybrid View

Sanırım artık yazar kadrosundayım yıllar sonra Eğer bu mesajı görebiliyorsan yazabiliyorum demektir

Hasüs Hoca Taşı bizi şampiyonluğa !! Massive Cobras'a yaşattığın başarıları unutma, feyz al !! Bir de hep genç hep genç nereye kadar şu takıma biraz tecrübe kat

Arada ŞK'ya da uğra olmuyor böyle

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    600 Küsür Mesaj Oldu Daha bir lig atlayamadın abi Bu gidişle Süperlige Çıkana Kadar FM2010 Çıkacak
    öyle görünüyor dimi cidden?

Quote Originally Posted by RequiemS View Post
    Bu Sene Olcak Bakalım Hadi Bende Yatıyorum Herkeze ii Geceler :=)
    olcek olcek

Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
    hepinize iyi geceler erken gel abi
    oldu canım,koşarak gelirim okuldan

Quote Originally Posted by kamilakar View Post
    Yav ne şanssızım ya yine kaçırmışım canlı yayını neyse yarına artık bu sene iş biter demiştim abi 3 sayfa önce dediğim olacak inşallah
    Quote Originally Posted by Stargazer View Post
    Sanırım artık yazar kadrosundayım yıllar sonra Eğer bu mesajı görebiliyorsan yazabiliyorum demektir

Hasüs Hoca Taşı bizi şampiyonluğa !! Massive Cobras'a yaşattığın başarıları unutma, feyz al !! Bir de hep genç hep genç nereye kadar şu takıma biraz tecrübe kat

Arada ŞK'ya da uğra olmuyor böyle
    abovvvv!!! Ş.K. ekibinin de takipte olduğunu unutmuşum valla bu aralar FM keyfine öyle dalmışım ki GU'ya çok zor bakıyorum. zaten pre'de bitti foruma da çok nadir uğruyorum... de bakem sen kimsin? farklı kimliklerle dolaşmayın kardeşim farklı forumlarda Ş.K.'daki tüm kardeşlerime selamlar... akşama ziyarete geleceğim inşallah çayı demleyin,yanına da kek falan alın da yiyelim öpenzi...

Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by nannar View Post

çayı demleyin,yanına da kek falan alın da yiyelim öpenzi...

Al sana kek abi en KraLından

Çaylarda Benden

malatyAdana!

Quote Originally Posted by nannar View Post

abovvvv!!! Ş.K. ekibinin de takipte olduğunu unutmuşum valla bu aralar FM keyfine öyle dalmışım ki GU'ya çok zor bakıyorum. zaten pre'de bitti foruma da çok nadir uğruyorum... de bakem sen kimsin? farklı kimliklerle dolaşmayın kardeşim farklı forumlarda Ş.K.'daki tüm kardeşlerime selamlar... akşama ziyarete geleceğim inşallah çayı demleyin,yanına da kek falan alın da yiyelim öpenzi...
    Absurd desem ?

Onu bunu bırak da kariyere devam et bak artık tsl bekliyoruz buramıza kadar geldi yeter artık !!

Mesaj Yetkileri