Abisi İspanya,İtalya,Fransa ve şimdi de Almanya ligini test etme imkanı buldum.Oyuna yeni ısınıyorum çünkü önce test işlemlerini gerçekleştiriyorum. Şu anda gözlemlediğin oyuncu kadro yapına uygun bireysel hareketler verdiğinde daha başarılı olduğun.Eskisi gibi bir taktik yap yürü onla artık pek geçerli değil.Aynı taktikte ısrar etsen bile lig yapısına uygun içeriğini değiştirmelisin. Taktik yayınlayanları gezdiğimde sende olmuş bu taktik bende olmuyor denmesinin sebebi ondan. İspanya tekniğe dayalı taktik istiyor.İtalya sağlam defans iyi basma yapıp hücuma iyi çıkarabilirsen forvet oyuncularını başarılı oluyorsun.O ligde forvet oyuncunun durumu çok önemli.İleride ona göre sistem oturtmalısın.Almanya ve Fransa daha ziyade fiziğe dayalı.Teknik oyuncuyu eziyorlar.Almanya'da Fransa'dan farklı olarak Almanya'da kanat oyuncuları önem taşırken Fransa'da hızlı forvetler öne çıkıyor.

Bunun ışığında diyeceğim o dur ki hazırlık maçları büyük önem taşıyor.Hazırlık maçları süresince oyuncularının reaksiyonlarını takip ederseniz sisteminizi içinde modifiye edersiniz.

Bende senin Köln gibi bitirecek gibiyim ilk seneyi.nedenlerini yazmıştım diğer yere.İlk sene bu tür takımların çıkış yapması aşarı bir şekilde beklenemez çünkü.Sen de şu anda ikinci sene itibariyle daha iyi bir çıkış yakalayacaksın çünkü takım içi özgüven arttı bu yeni transferler ile de desteklendi.Alman liginde kanat oyuncularını iyi durdurmaya özen göster.Onların yardığı defansı forvetler çok iyi kullanıyor.