Sayfa 6 / 15 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 448 sonuç

Konu: Adres Değişti: "3. Durak Sevilla"

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Sampdoria maçı tüylerimi diken diken etti vallahi Totenham deplasmanından gollü beraberlik çıkarma ihtimalin yüksek.Turu geçeceğine inanıyoruz taraftar olarak.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Fenerbahçe Evinde Kupa Kaldırmak İstiyor

Maça rakibi bozarak ve oyunu yavaşlatarak başladık. Maçın başında yiyeceğimiz bir gol dengemizi bozabilirdi. Bu nedenle ilk devre kendi oyunumuzu değil, rakibi bozmayı düşündük. 2. devre ilk devreye göre daha çok pozisyona girdik, maçın genelinde topa daha çok hakim olan bizdik. Alex’in mükemmel ara paslarını Güiza ve Semih 3-4 pozisyonda değerlendiremedi. Tam maç 0-0 bitecek uzatmalara gidecek, uzatmalarda nasıl bir anlayış sergilemem gerekir onu düşünürken Gökhan’ın ceza sahası içinde yerde kaldığını ve hakemin penaltı noktasını gösterdiğini gördüm. Dakikalar 90+2 idi. Alex’in topu alıp penaltı noktasına koyması ile heyecanım daha da arttı. Alex soğukkanlı bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve bu golle maçı 1-0 kazandık.

Artık Kadıköy’de finale ulaşmak için 1 adım kaldı. Rakibimiz Everton oldu. İngilizleri 2. defa yıkmak için elimizden geleni yapacağız. Galatasaray ise deplasmanda 1-1 berabere kaldı ve elendi. Finalde onlarla karşılaşmak isterdik ama olmadı. Kendi evimizde final oynayıp kupayı kazanmayı istiyoruz.

Semih’ten Üçlük

Semih’in tek golüyle Konya deplasmanından 3 puanla dönüyoruz. Ligin tamamlanmasına 5 hafta kala 9 puan öndeyiz.

Şimdi ilk maçı golsüz berabere biten Kupa maçımız var Galatasaray ile.

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Harika gidiyorsun Abi..(:

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Abi süpersin harbiden tebrikler

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kupa Başka Bahara

Bu kupada var bir uğursuzluk. Yıllar sonra Kadıköy’de Galatasaray’a kaybettik ve kupadan elendik. Taraftarımızı bu sefer üzdük ama onlar maçtan sonra da bizim yanımızda olduklarını gösterdiler. Bu takımı olumlu etkileyecektir. Bu hafta sonu evimizde oynayacağımız Kayserispor maçında şampiyonluğu ilan etmek istiyoruz.

Şampiyo!!!

Artık şampiyonuz diyebilirim. Sivasspor ile oynamadığımız için 4 maçı da kaybetme ihtimalimiz olduğundan resmi olarak şampiyon olamadık. Buradan 4 maçı da kaybederek, üstelik Sivas’a 3 farklı kaybederek şampiyonluğu verirsek bir daha fm oynamam herhalde.

Semih bu sezon benden fazla forma alamasa da oynadığı maçlarda kalitesini gösterdi.

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Süper olmuş Totenham maçı.Kupa geliyor yavaş yavaş. Türkiye kupasını boşver Serkan abi.Bi kere de sen kaybet alıştık zaten biz

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Umutsuz Olma

Maçı 2-1 tamamlayabilseydik daha umutlu olacaktım ama 90. dakikada yediğimiz gol beni çok kızdırdı. Geçmişte zoru başardık, UEFA’da evimizde 2 maç daha yapacağız, inancımız tam…

Ve Şampiyon Fenerbahçe

Ankara deplasmanında Everton maçını da düşünerek bazı oyuncularımı dinlendirmek istedim. Demek ki yedek oyuncuları yi hazırlayamamışım. Maç tam gitmek üzereyken oyuna sonradan giren Alex son 2 dakikada 1 gol atıp 1 asist yaparak bize 1 puanı getiren oyuncu oldu. Deivid’de uzun aradan sonra sahalara döndü. Everton maçında 11’de başlayabilir. Lugano’nun son haftalarda formsuz olması ise beni düşündürüyor. Sonko da sakatlığı tam atlatamadı.

Şampiyonlar Ligi Finali ise Chelsea – Roma arasında oynanacak.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Finalin Adı Fenerbahçe – Marsilya

1 defa başarmıştık, ikincisi neden olmasın dedik ve ikincisini de başardık. Maça hızlı başladık, 6. dakikada Güiza ile golü bulduk. Erken gol atmanın ne kadar avantajlı olduğunu biliyorduk. İlk devre sona ermeden 1 gol daha bulduk Uğur ile ve bize yeten skoru yakaladık. Güiza bu golün de asistini yapmıştı, bu maçta gerçekten çok koştu ve mücadele etti maçın kazanılmasında en büyük etkendi.

Artık tek maç kaldı önümüzde. Kadıköy’de oynanacak final maçı. Deivid sakat, Emre ise cezalı. Ama artık kimin oynadığının çok önemi yok. Bu kupayı alacağız.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Uefa'yı bekliyoruz, ayrıca yeni sezonda çok iyi transferler de bekliyoruz.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Kupa bizimdir.Bravo abi yine zoru başarmşsın

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Türkiye Kupası’nı penaltı atışları sonucu Galatasaray’ı yenen Sivasspor kazandı.

Denizlispor ve Sivasspor maçlarını 3-1 kazanarak final maçı öncesi moral depoladık.

UEFA KUPASI FİNALİ
    Fenerbahçe – Marsilya

Kadıköy’de hiçbir maçta bu kadar rakip takım taraftarı olmamıştı. Ama sahanın %70’e yakınını yine Fenerbahçe taraftarı doldurdu. Takımlarının bu sene defalarca gerçekleştirdikleri mucizelerden sonra kupayı da alacaklarını düşünüyorlar. Heyecanla maçın başlama saatini bekliyorlar.

Takımımızda bu tarihi maçta görev alacak 18 kişilik kadroyu belirledim. Volkan Demirel, Volkan Babacan, Gökhan Gönül, Önder Turacı, Roberto Carlos, Vederson, Sonko, Lugano, Ömer Arslan, Selçuk Şahin, Kazım, Salih Bakır, Deivid, Alex, Uğur, Burak, Semih, Güiza.

İlk 11 ise Emre yerine Selçuk forma giyecek. Sağ kanatta kimi kullanacağıma henüz karar veremedim. Burak son maçta iyi bir performans sergiledi, Kazım’da bu maçta oynamak istiyor. Burada kararsızım. Ama Burak 1 adım önde.

Maçtan önce buraya olağanüstü maçlar çıkararak geldiğimizi, bu maçı da kendi seyircimiz önünde kazanmak istediğimizi söyledim. Forvette Güiza’ya çok güvendiğimi, rakipten herhangi bir oyuncuya özel önlem almayacağımı belirttim. Gerets ise yeniden Türkiye’de Kadıköy’de olduğu için mutlu olduğunu, buradan kupayı alarak döneceklerini söyledi.

Şimdi maçın başlamasını bekliyoruz…
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

UEFA KUPASI FENERBAHÇE'NİN

Diyecek fazla söz yok, 3 dakika uzatma verilen maçta golü 94. dakikada yedik ve maç uzatmalara gitti. Uzatmalarda iki takımda yorulmuştu ama bizi tekrar ayağa kaldıran muhteşem taraftarımız oldu. Semih'in 112. dakikada attığı golle karşılaşmayı 3-2 kazandık ve UEFA Kupası'nı müzemize götürdük.

2 kupa ile tamamlıyoruz sezonu, bu yolde tüm oyuncularıma, bizi destekleyen taraftarımıza teşekkür ederim.

Fenerbahçe 3 - 2 Marsilya

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    iki kupayı getirin bize canımızı verelim size

bekliyoruz müzemize.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Bravo Serkan abi.Kısıtlı kadroya rağmn müthiş bir başarı gerçekten.THIS IS KADIKÖY NO WAY OUT

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sezonun son maçında taraftarımız önünde 2 kupanın şampiyonluk turunu attık. Şenlik havasında geçen günde muhteşem sezona yakışır bir kapanış yaptık.

Bu sezon takımda en iyi ortalamaya sahip olan oyuncu 2. devre takıma katılan Sonko oldu. Onu Uğur, Gökhan, Alex ve Lugano izledi.

Takımın en golcü ismi 18 maça sonradan girerek en çok kulübeden oyuna giren oyuncu unvanının da sahibi Semih Şentürk oldu. Onu 18 golle Alex, 16’şar golle de Güiza ve Deivid izledi.

Sezona damgasını vuran oyuncu bence Deivid oldu. Sakatlıktan sonra kendine gelene kadar uzun süre geçti ama kritik maçlarda kritik anlarda attığı golle bizi zaferlere ulaştırdı. Önümüzdeki sezon onu kadromda tutacağım.

Güiza beklediğimin altında bir performans sergiledi. Ve 3 ay sahalardan uzak kalacak, eğer taliplisi çıkarsa satmayı düşünüyorum.

Lugano 2. devre hep mutsuzdu, devre arasında gitmesine izin vermediğim için. Kendisiyle görüşeceğim eğer hala gitmek istiyorsa onunla da yollarımızı ayıracağız.

Alex bu takımın kaptanı, attığı 18 golün yanında 20 de asist yaptı. Ama beklediğim altında bir sezon geçirdi. Yeni sezonda kullanacağım oyun sistemini belirledikten sonra geleceğine karar vereceğim.

Salih’e transfer olduktan sonra 14 maçta forma verdim ve 3 asist yaptı. Burak ve Kazım’dan formayı alması zor, o mevkiye bir yabancı da almayı düşünüyorum, belki bu sezonu kiralık geçirebilir.

Emre orta sahayı tek başına kapatmaya çalıştı. Herhalde oyundan en çok aldığım oyuncu oldu kendisi. Önümüzdeki sezon Viana ile iyi bir ikili olabilirler ama belki 2 oyuncudan da daha kaliteli bir orta saha transferi gerçekleştirebiliriz.

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

mükemmel bir sezon olmuş tebrikler.Orta sahaya defansıif bir yabancı alacaksan İnter'in alt yapısından Monzon'a bak derim +2 olarak kullanabileceğin genç bir yıldız adayıdır kendisi.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Tebrik ederim abi büyük başarı gerçekten uefayı alman seneye şlde hedefler olmalı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Lugano kalmak istemediğini söyleyince Fiorentina’ya sattık ve yerine Fiorentina’dan Manuel Da Costa’yı transfer ettik.

Bu transfer döneminde genç oyunculara yöneldim. Bu sezonu geçiş dönemi yapıp önümüzdeki sezon patlama yapmayı düşünüyorum, bu nedenle paramızı ekonomik kullanmak gerekiyor. Orta sahaya Ajax’tan Eyong Enoh transferi de bu yönde bir transfer oldu.

Keirrison’a çok para verdik. Paranın büyük kısmını taksitle ödeyeceğiz. Güiza’yı gönderme düşüncem vardı bu nedenle gerçekleşmiş bir transfer.

Alex’e alternatif bakarken yüksek ücret ödemeyi göze alamadım. Alex’in olmayacağı maçlarda yerini doldurmak için önce Tümer’i kadroda tutmak istedim ama yaşı çok geçmişti. Bu nedenle Galatasaray’dan Emre Çolak’ı transfer ettik.

Cem Sultan’ı da forvette alternatif olması için transfer ettik.

Yedek kaleci transferi gündemimde yoktu ama Güiza’nın satılmasıyla Volkan üzüldü, her an o da ayrılabileceğini söyleyebilir. Bu nedenle Serkan Kırıntılı’yı kadromuza kattık.

Ersun Yanal ile yoğun süren pazarlıkların ardından Giray’ı da transfer ettik. Tek yedek stoper ile sezonun geçmeyeceğini düşünerek.

Yönetim Ağustos ayı ile birlikte ek bütçe çıkarttı ama şu anda onu kullanmak istemiyorum. Ama taraftarımıza sürprizlerimiz olacak.

Bu sezon kullanmak istediğim ideal 11 ve diziliş bu şekilde olacak. Geçen seneki gibi oyunun savunma yönünü daha iyi yapmaya yönelik bir taktiğimiz olacak.

Hazırlık maçlarında tam istediğim şekilde bir oyun oynayamadık.

Süper Kupa’yı kaybettik. Maçın ne kadar sıkıcı geçtiği verilerden anlaşılıyor. Bu kadar kötü bir maç beklemiyordum, yediğimiz gol de karambolden oldu.

Sezonun ilk maçı İnönü deplasmanı. Bu kadar zor bir maçla sezona başlamak çok kötü şans. Bu maçta da takım istediğim gibi oynayamadı. Bu maçtan sonra bu taktiğin tutmayacağını düşünerek taktik ve oyuncu dizilişleri üzerinde radikal değişiklikler yapmayı planlıyorum.

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ben olsam forvete Semih yerine Keirrison'u koyardım. Bu arada pek iyi başlayamamışsın ama bence toparlanırsın Serkan abi.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Öncelikle kazandığınız kupalar için sizi kutlarım. Transfer döneminiz bence iyi geçmemiş. Daha iyi alternatiflere yönelebilirdiniz. Cem Sultan'ın yerine Sercan Yıldırım, Emre Çolak'ın yerine de Zafer Yelen'i alabilirdiniz. Yine Keirrison'un yerine Marquinhos'u almanız daha isabetli olurdu diye düşünüyorum..

Yine de bir bildiğiniz vardır diyerek, kariyerinizdeki başarıların devamını diliyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Serkan soncular kotu ama transferler ıyı semih değilde kerrisonu dene süper top oynuyo adam mnderin yerinede grayı oynatsan daha ıyı olur bence ama tabı bu senın oyunun senın takımın sen daha ıyı bılırsın

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Ben olsam forvete Semih yerine Keirrison'u koyardım. Bu arada pek iyi başlayamamışsın ama bence toparlanırsın Serkan abi.
    6+2 maalesef.

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    i love you zico i love you zico
    Zico mu, o da kim? Daha yolun başındayız.

Quote Originally Posted by S4mp1y0N View Post
    Öncelikle kazandığınız kupalar için sizi kutlarım. Transfer döneminiz bence iyi geçmemiş. Daha iyi alternatiflere yönelebilirdiniz. Cem Sultan'ın yerine Sercan Yıldırım, Emre Çolak'ın yerine de Zafer Yelen'i alabilirdiniz. Yine Keirrison'un yerine Marquinhos'u almanız daha isabetli olurdu diye düşünüyorum..

Yine de bir bildiğiniz vardır diyerek, kariyerinizdeki başarıların devamını diliyorum.
    Forvette alınabilecek çok isim var gerçekten hatta Güiza'nın kalması daha da iyi olabilirdi, tercih meselesi.

Galatasaray'dan aldıklarım içinse, geçmiş oyunlarımda hiç almazdım ama hem satarlar mı hem de gelenler başarılı olur mu düşüncesiyle aldım. Bazı şeyleri de deneyip öğrenmekte fayda var.

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    Serkan soncular kotu ama transferler ıyı semih değilde kerrisonu dene süper top oynuyo adam mnderin yerinede grayı oynatsan daha ıyı olur bence ama tabı bu senın oyunun senın takımın sen daha ıyı bılırsın
    Aslında yabancı sınırı olmasa ne Önder ne de Giray oynamayacak, forvette Semih oynamayacak ama yabancı sınırı zorluyor beni. Hatta Carlos'u oynatmama riskini alamadığım için Djakpa'yı kiralık gönderdim.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şampiyonlar Ligi'nde pek de iyi bir kura çekmedik. İlk 2'ye girmek zor.

Avrupa Süper Kupası Fenerbahçe'nin

Bu maçta 4-4-2 düzeniyle sahaya çıktık. Alex'i yedek bıraktım. İlk devre Essien'in kendi kalesine attığı golle 1-0 üstünlüğümüzle sona erdi. Kierrison2un sakatlanmasıyla Alex'i oyuna alıp 4-4-1-1 dizilişine döndük. Kontra atakla Alex durumu 2-0'a getirdi. Haddimizi bilerek oynadık ve kupaya uzandık.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Süper kupa galibiyeti güzel olmuş.Sistem açısından önemli kazançlar sağlamıştır sana

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Sezona pek iyi başlamamışın abi ama süper kupayı alman güzel

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Alex'ten kolay kolay vazgeçilmiyor, Deivid geçen sezon çok iyiydi, Uğur'da iyiydi sezona başlarken ondan vazgeçme konusunda kendimi ikna etmiştim ama Süper Kupa maçından sonra bu fikrim de değişti. Şimdi şartlar ve kadro beni 4-4-2 oynamaya zorluyor.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Senin Galatasaray'ı şampiyon yapmanı beklerdik ama neyse sağlık olsun

Çok başarılı bir kariyer olmuş.Transferler yerinde.Tebrik ederim abisi.Bu sezonda bir çeyrek final görürüz Şampiyonlar Liginde.

Sayfa 6 / 15 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Mesaj Yetkileri