1 ile 30 arası toplam 63 sonuç

Konu: Fm 09 Detaylar

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

BAzı arkadaşlar söylemiş ben de biraz ekleyim. Çok rahat top kaptırıyosunuz ve bu kısa pas oynayanlar için büyük sorun.Defansta kısa pas yaparken rakip takım forvetleri araya dalıp topu alıyo ve gol atıyolar bir de kaleci topu defansa verirken çooooooooook büyük hata yapıyoo topu adeta kasıtlı bi şekildeymiş gibi rakibe atıyoo ve sonuç GOL! Buna biraz daha dikkat etmesi lazım SİGA nın.Oyun bence daha zorlaşmış.Rakip takım kırmızı görmesin diye ben dua eder oldum KIrmızı görüyolar 4-1-4 yapıyolar gol atabilirsen aşk olsun :@ Yardımcı olabileceğimi düşündüm
    turksportal...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Mert Kurtoglu View Post
    BAzı arkadaşlar söylemiş ben de biraz ekleyim. Çok rahat top kaptırıyosunuz ve bu kısa pas oynayanlar için büyük sorun.Defansta kısa pas yaparken rakip takım forvetleri araya dalıp topu alıyo ve gol atıyolar bir de kaleci topu defansa verirken çooooooooook büyük hata yapıyoo topu adeta kasıtlı bi şekildeymiş gibi rakibe atıyoo ve sonuç GOL! Buna biraz daha dikkat etmesi lazım SİGA nın.Oyun bence daha zorlaşmış.Rakip takım kırmızı görmesin diye ben dua eder oldum KIrmızı görüyolar 4-1-4 yapıyolar gol atabilirsen aşk olsun :@ Yardımcı olabileceğimi düşündüm
    Taktiğinizden dolayı olmasın, geride fazla pas yapılmaz, tabi ki pres yapıp kaparlar.

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    Bazı eksik yanları da yok değil mesela her zaman düşünmüşümdür neden bu oyunda hiç çift vuruş verilmez, niye ayak fazla kalkmaz..
    Hay yaşa..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Mesaj Yetkileri