fm 2008 klasikleri burada da devam etmiş. gabriel torje, bogdan stancu romanyanın genç prensleri ) keza john fleck 2008'den de daha iyi olmuş henüz 17 yaşında rangers'da. fm 2008'de oldham'da olan d/wbr neal eardley bu sezon burnley'de dr/mrc olarak karşımıza çıkıyor. fm 2008'den bildiğimiz brezilyalılar ise (david, rafael forster, sergio mota, anselmo ramon, breno gibi) bu oyunda da aynen kalitelerini koruyorlar. yanlız sadece geçen sezon internacional'de olan sidnei bu sezon benfica'ya transfer olduğundan fiyatı oldukça yükselmiş (zaten uefa'da gs'ye karşı da oynamıştı) bir de geçen sezonun wonderkid amc'lerinden santos'lu lulinha, zenit'li anton sosnin, israilliler itzhaki ve refaelov bu oyunda yok (mu?) ya da ben göremedim. oyunda bayağı bir amc'ye kesik atılmış sanırım ) levadia'daki eino puri geçen oyunda hem amc'ydi, hem özellikleri mükemmele yakındı, bu oyunda mrc olmuş ve özellikleri de geçen oyuna nazaran daha düşük ama henüz herhangi bir takımıma alıp antreman programı uygulamadım üzerinde. ancak bu oyunda da yine levadia'da sander puri fena değil ufak takımlarda çok işinize yarar. şimdilik ilk aklıma gelenler bunlar yine aklıma gelen birşeyler olduğunda yazarım herkese iyi oyunlar bol şampiyonluklar )