Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
Ben olsam forvete Semih yerine Keirrison'u koyardım. Bu arada pek iyi başlayamamışsın ama bence toparlanırsın Serkan abi.
6+2 maalesef.

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
i love you zico i love you zico
Zico mu, o da kim? Daha yolun başındayız.

Quote Originally Posted by S4mp1y0N View Post
Öncelikle kazandığınız kupalar için sizi kutlarım. Transfer döneminiz bence iyi geçmemiş. Daha iyi alternatiflere yönelebilirdiniz. Cem Sultan'ın yerine Sercan Yıldırım, Emre Çolak'ın yerine de Zafer Yelen'i alabilirdiniz. Yine Keirrison'un yerine Marquinhos'u almanız daha isabetli olurdu diye düşünüyorum..

Yine de bir bildiğiniz vardır diyerek, kariyerinizdeki başarıların devamını diliyorum.
Forvette alınabilecek çok isim var gerçekten hatta Güiza'nın kalması daha da iyi olabilirdi, tercih meselesi.

Galatasaray'dan aldıklarım içinse, geçmiş oyunlarımda hiç almazdım ama hem satarlar mı hem de gelenler başarılı olur mu düşüncesiyle aldım. Bazı şeyleri de deneyip öğrenmekte fayda var.

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
Serkan soncular kotu ama transferler ıyı semih değilde kerrisonu dene süper top oynuyo adam mnderin yerinede grayı oynatsan daha ıyı olur bence ama tabı bu senın oyunun senın takımın sen daha ıyı bılırsın
Aslında yabancı sınırı olmasa ne Önder ne de Giray oynamayacak, forvette Semih oynamayacak ama yabancı sınırı zorluyor beni. Hatta Carlos'u oynatmama riskini alamadığım için Djakpa'yı kiralık gönderdim.