Quote Originally Posted by paco
Hadi bursa antalya maçında şaibe var (ki olamaz böyle bir şey çünkü bursa antalya maçı derbi havasında geçer araları bozuk yani) bursa antalya ya yattı diyelim maçtan önce altay 2. sırada mardin ile deplasmanda oynuyor .... o maçı kim sattı ... altay kolay sayılabilecek maçı kazanamıyor sonra önünü kapatıyorlar gibi yorumlar yapıyorsunuz ... biriside gidip altay bursa maçının berabere kaldığını yazmıyor buraya ... bursa kaç haftadan beri şampiyonluğu garantilediği için puanlar kaybediyor onlara bişey demiyorsunuz olası bir antalyaspor 2.liğini karalıyorsunuz ayrıca maçı bende izledim goller hiçde ucuz değldi .... lütfen yorum yaparken antalyasporu karalamayın ... o zaman bende karşıyakasporun antalya maçına nasıl altay ile anlaşarak çıktığı yazısını buraya getiririm ... koyarım ama ben böyle şeylere inanmıyorum ki bursa bize maçı verecek en son takımdır ....
antalyaspor için düştük bjk için çıkacağız gibi sloganları vardı hatta .....

eğer yorumlarınıza dikkat edin diye bana dediysen ben zaten altayın neden yenilip de bunları düşündürttüğünü belirttim. altay yenseydi 2.ydi zaten.
ben maçı izlemediğim için sadece sonucu gördüğümde aklıma şaibe olabilir gibi geldi.hele bir de bursa taraftarının tepkisi ve başkanın istifa etmesi haberlerini de duyunca insan ister istemez bunları düşünüyo.....