-
Sen bi yerde yazmıştın sanırım , çok gol atan forvet istediğini..
Bu taktiğinle başarıya ulaştığını düşünüyorum.Ancak şöyle bişey var , takımın chelsea..Yani üst düzey bir takım.Benim takımım valencia ve taktik sıkıntısı çekiyorum.
Özellikle defansif anlamda sıkıntılarım var , rakibe çok pozisyon veriyorum.Defans da zapata ve abidol var..İyi denebilecek oyuncular . Defansif line ileride ..Umarım boş yakalanmam.Çünkü wide olunca alan genişliyor ve karşı takımın kontra atakları savunma için sorun teşkil edebilir.
Deneyip bakacağız..
Ben geçen sene çok iyiydim.Juninho ile amc'den hep uzaktan gol atardım , gol kralı olmuştu.
Forvet , yanındaki forvete asist yapıyor ve asla şahsi oynamıyorlardı.Forvet orta sahaya gelip top alıyordu.Hani derler ya tıkır tıkır top oynamak..aynen öyle işte.
Slow oynuyordum dar alanda kısa pas yapıyordum. topa sahip olma yüzdem % 65'lerdeydi . Rakibe pozisyon 2'yi geçmiyordu nerdeyse..Ve genç oyunculara bile şans verebiliyordum.
Ama şimdi as oyuncularımla bile sıkıntı çekiyorum.Kovulmaktan çok korkuyorum , çünkü çok uğraştım antraman , genç yetenek ve coach bulmakta..
Eski formuma dönmem lazım ama nasıl ?
Bi çözümü olmalı..
Bu taktiği takıma uyarlamaya çalışcam olmazsa eğer gerekirse tüm h.sonunu bunun için ayırcam.
Mesaj Yetkileri