1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: Cimbom Sergen'i bekliyor!!

Nesil
    2006
    Yer
    Şükrü Saraçoğlundan

Arrow Cimbom Sergen'i bekliyor!!

Tigana’nın göndermek istediği Sergen’e eski takımı kapılarını açtı.
    Tigana'nın "Yeni sezonda onu düşünmüyorum. Gönderilsin" dediği süper solağa eski takımı, kapıları sonuna kadar açtı...

Sergen, G.Saray yönetimine net yanıt vermedi ancak bu şok gelişme Beşiktaşlı yöneticileri endişelendirdi.

Seçilmem, seçerim

Fransız hoca "Yeni sezonda onu düşünmüyorum" deyince G.Saray, Sergen'e "Bize gel" çağrısı yaptı. Usta solak, olumsuz yanıt vermedi.

İstikrarlı değil

Beşiktaş'ın solak yıldızı Sergen Yalçın yuvadan uçmak üzere. Siyah-beyazlı ekiple anlaşmasını uzatan ve önümüzdeki yılın kadrosunu şimdiden kurmaya başlayan Tigana, yönetime verdiği raporda "Sergen'i yeni sezonda düşünmüyorum. Bana istikrarlı ve güven veren oyuncu lazım. Onda süreklilik görmüyorum
    " dedi.

Kapıları Açtılar

Beşiktaş yönetimi, Sergen konusunda büyük kararsızlık yaşarken, G.Saray'ın devreye girmesi şok etkisi yarattı. Sarı- kırmızılıların Sergen'e, "Sana kapımız her zaman açık. Eğer Beşiktaş seni istemez ve yollarını ayırırsa, tekrar G.Saray'a gelebilirsin. G.Saray'a yaptığın hizmetler unutulmadı" dedikleri öğrenildi.

Cazip Teklifler Var

Tigana'nın bu tavrı üzerine siyah- beyazlı yönetimin ne diyeceğini bilemezken, ilk tepki usta solaktan geldi. Yıldız futbolcu, "Göndermeyi düşünüyorlarsa, bu benim için sorun değil. Benim nasıl biri olduğumu herkes biliyor. İstenmediğim yerde asla kalmam. Zaten yurt içi ve yurt dışından da cazip teklifler aldım" diye konuştu.

Ben Ne İstersem O!

Gelen teklif üzerine, Sergen'in de kendisine yeniden kapılarını açan sarı-kırmızılılara, "Önce Beşiktaş ama istemezlerse gelirim" yanıtını verdiği öğrenildi. Usta oyuncunun yakın çevresine de, "Ben, birilerinin seçeceği oyuncu değilim. Oynamak istediğim takımı kendim seçerim" yorumunu yaptığı ifade edildi
    ALINTIDIR

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

valla gelsin galatasaraya 1 maç bile oynasa yeter bu adam müthiş bir yetenek yaw.lucescu döneminde gs deyken hayrandım bu adama hele şampiyonlar liginde ümit karanla psv ye attıkları bir gol var ayakta alkışlanacak cinsten...

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

tigananın herşeyini beğenirim ama buna karşıyım sergen bu takım da bir efsanedir kalması gerekir

pek de yararlı olacağını sanmıorm.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

sergen beşiktaşlı çocukların idolü.zor bir karar yönetim için ama şuda bir gerçek.takımdaki kamplaşmaların çoğu sergenden kaynaklanıyor.

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

ben bi GALATASARAYLI olarak sergeni istemem acıkcası

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sergen zamanın bir hatalar zinciri sonunda Beşiktaş tan ayrıldı ve gitmediği klüp kalmadı ama bu saatten sonra öyle birşey yapacağını sanmıyorum.Sergen Beşiktaşta Sergen olmuştur o yüzden futbolu Beşiktaşta bırakacaktır.bundan başkası Sergene yakışmaz.
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

bi hatan var ama sergen bnm hatırladıım kadarıyla GALATASARAYDA kendini buldu tekrar

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Galatasaray'dan gelen teklifi Beşiktaş'a karşı koz olarak kullanıyorsa gitsin,hiç durmasın.Kimse Beşiktaş'tan üstün değildir.

yaw gelmesin SEGEN Galatasaray a ben istemeiyorum bir GS li olarak...

Nesil
    2005
    Yer
    Kapalidan

bence bunlar yalan haber medyanın uydurması sergen daha önce futbolu besiktasta bırakacağını açıklamıştı sergeni sergen yapan besiktastır futboluda yuvasında bırakacagını dusunuyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Umarım gelmez.Florya'dan uzak dursun.

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Gelsin ya da gelmesin demiyorum ama gelirse bence çok faydalı olmaz bize...

Sergen daha hiç bir takıma çok faydalı olamaz kanımca...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul'dan bildiriyor.

Abicim bu fotomac'ın manşet haberiydi be...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

fotomaçsa salla ya.hele manşetse okuma bile

sergen bjk ye mal olmuş bir futbolcu bence klüpler böyle futbolcularına sahip çıksınlar ... ki yaşıda ilerledi artık kalsın bjk de seneyede jübile yapsın ... nasıl olsa artık gittiği takımlar sergene çok para veremez cüzi bir rakama oynatmak isteyecekler ki o cüzi rakamı bjk de çok kolay verir ....

bu haber balondur sergen nereye gidiyor yollamam zaten

Quote Originally Posted by saka_onur
    bu haber balondur sergen nereye gidiyor yollamam zaten
    aman haber balondur umarım değilsede yollamazsınız umarım ...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

olay cozulmustur fotomac ise kesin sallama bi haberdir ama gelirse bence kotu olur

Mesaj Yetkileri