1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: 9.2.o versiyonu

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Arkadaslar konuyu dallandirmayalim. Elestirdiginiz arkadaslarimizin kotu bir niyeti oldugunu sanmiyorum. Oyle olsa idi daha farkli yaklasirlardi. Zaten asyakaraca abimizde kotu bisey sormamis. Sorunun cevabini bir cok arkadasimiz tum iyi niyetiyle vermis uzatmaya gerek yok.

Quote Originally Posted by GeanyGS View Post
    Arkadaslar konuyu dallandirmayalim. Elestirdiginiz arkadaslarimizin kotu bir niyeti oldugunu sanmiyorum. Oyle olsa idi daha farkli yaklasirlardi. Zaten asyakaraca abimizde kotu bisey sormamis. Sorunun cevabini bir cok arkadasimiz tum iyi niyetiyle vermis uzatmaya gerek yok.
    Beyefendi kendi adıma konuşayım dallandırmak gibi bir şey söz konusu değil o sizin nacizane düşünceniz.Ben rahatsızlığımı dile getirdim bir arkadaşta benimle aynı şeyi düşündüğünü beyan etti.
    Yalnız; bir şey bir insana bir kez söylenir değil mi ?
    Neyse onu da geçtim burası sanal bir alem;yazıyla anlaşıyoruz noktalama işaretleri kullanıyoruz. Niyetlerini değil tavırlarını gözlemleyebiliyorum şu an.
    Velhasıl ortada bir şey yok gibi gözükse de ard ardına "c.rack yasak!" kelimeleri görmek hoş olmuyor

Mesaj Yetkileri