Evet arkadaşlar.Oyuncuları yorumlayayım birazda.

Volkan Demirel: Geçen 2 senedeki gibi.Ne iyi bir gelişme nede kötü bir gelişme yok.
Volkan Babacan: Özellikleri düşük gibi görünsede kaleye geçtiği zaman harikalar yaratabiliyor.
Tarantino: R.Carlos yaşlanınca onu alma gereği duymuştum.Bırakın Carlos'u aratmayı.Ondan daha iyi.
Wederson: Sol Bek ve Sol Kanat'ın alternatif oyuncusu.Hazırlık kampında iyiydi.
Özgür Çek: Daha genç.Birşey söylemek için erken.
Gökhan Gönül: Onun o muhteşem ortalarına bu senede ihtiyacımız olacak.Onun alternatifi DC mevkisinde oynattığım Önder Turacı.
Önder Turacı: DC mevkisinde oynatıyorum.Hazırlık kampının yıldızıydı.
Edu Dracena: İlk oyunu açtığımda özellikleri baya düşük gelmişti.Ama adam bir kere bile hata yapmıyor.Her topu o kesiyor.
Murat Sözgelmez: Yedek kulübesinde çürüttüm onu.Ama bu sene baya fazla şans vereceğim.
Can Arat:Bildiğiniz Can Arat.
Josico,Emre,Selçuk: 3'üde benim takımda istemediğim oyuncular.Ama Mecburiyetten takımda tutuyorum.
Airtz Lopez Garay: Bu oyuncu ilk aldığımda 500.000 $'dı.Şu anda 4.900.000 $.Ve Aurelio'yu asla ama asla aratmıyor.
Uğur Boral: Bildiğiniz Uğur.Estiriyor.Ama çok sakatlanıyor.
İbrahim Akın: Beklediğimden çok çok daha iyi.AMC mevkisinde bile bazen maçın yıldızı olabiliyor.
Deivid: Sağ Kanat'ın değişmez oyuncusu.
Colin: Zırt pırt teklif geliyor.Ben kabul ediyorum ama o etmiyor.Hep ilk 11'de oynamak istiyor.Oynadığı zaman verim alıyorum ama bir Deivid kadar iyi değil.
Burak: Yedek kulübesinde çürümeye mahkum ettiğim başka bir oyuncu.
Vukcevic: Alex gibi bir oyuncu.Özellikleri çok yüksek.Bazen harikalar yaratıyor.Bazen dökülüyor.
Semih: Nöbetçi Golcü.
Adriano: 4 Maçtada 90 dakika oynattım.1 gol bile atamadı.Sürekliliği yoktu.Açıkcası beğenmedim.
Güiza: Büyük kulüplere gitmek istiyor ama asla satmayacağım.Bu sene gol krallığı bekliyorum ondan.