1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: Squad Harmony

Nesil
    2006
    Yer
    sakarya

Default Squad Harmony

Arkadaslar fiorentinayla oynuorum takıma (mehmet topuz)+(medel) 2 transfer artı 1de kiralık(belletti) oyuncu aldım.ilk senem 30 maç geride kaldı şampiyonlar liginden avaraj farkıyla elendim uefada ilk turda 1 golle elendim ve ligde 7.sıradayım ve squad harmonye bi bakıım dedim squad harmony:%0 olmuş bunu ne yaparak düzeltebilirim acil yardımınızı bekliorum(konuya hakim birinden)

Nesil
    2008
    Yer
    Anadolu Yakası

Arkadaşım konuya senin açından ne kadar hakimim bilmiyorum ama kendi takımımın öyle bi sorunu olmadıgına göre beceriyorum demektir Takımda sorunlu oyuncu var ise mesela 11 oynamak isteyen gitmek isteyen vesaire sorunlarına çözüm bulman gerekir takım konusmaları ve basın toplantılarında takım ve oyuncular adına olumsuz eleştrileri abartmaman veya acıklamalarında dikkat etmen gerekir, ayrıca takımın kendi içinde uyumu önemli yani takım oyuncularının birbirleri arasındaki ilişki ve tabi takımla herhangi bir koç arasındaki ilişki. Birde harmony sadece A takımı icin gecerli değil reserve takımında uyum icinde olmalı squad harmony genel olarak ölçülür..
    çirkin öldü de, güzel ölmedi mi ..?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul - Ataşehir

Quote Originally Posted by Bedlamite View Post
    Arkadaşım konuya senin açından ne kadar hakimim bilmiyorum ama kendi takımımın öyle bi sorunu olmadıgına göre beceriyorum demektir Takımda sorunlu oyuncu var ise mesela 11 oynamak isteyen gitmek isteyen vesaire sorunlarına çözüm bulman gerekir takım konusmaları ve basın toplantılarında takım ve oyuncular adına olumsuz eleştrileri abartmaman veya acıklamalarında dikkat etmen gerekir, ayrıca takımın kendi içinde uyumu önemli yani takım oyuncularının birbirleri arasındaki ilişki ve tabi takımla herhangi bir koç arasındaki ilişki. Birde harmony sadece A takımı icin gecerli değil reserve takımında uyum icinde olmalı squad harmony genel olarak ölçülür..
    Doğrudur imzamı atarım.

Reserve takım kullanmam, gelecek vaadeden 4-5 oyuncum anca durur, onlarda kiralıktadır.

Benim % 90 şu anda, bir yedek oyuncumu oynatmadım 4-5 maç, üzüldü biraz, baktım hemen 85 e falan düşmüş, oynattım tekrardan morali düzelince %90 a tekrar geldi.

Bu örnek sanırımyeterlidir senin için..

Takımında üzgün oyuncu olmasın, gitmek isteyen varsa ver yolunu veya farklı şekilde takımında ikna et..

Taktik değişikiğini fazla yapma

oyuncuları tam yerlerinde oynat

eğer takımda bu uyum eksikliğinden dolayı mutsuz olan oyuncular varsa ki vardır hepsiyle yeni sözleşme imzalayarak artırabilirsin squad harmony i

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

squad harmony nedir ? ve nerden bakılır?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abi , hani sana aylık rapor geliyor ya ,
    işte sizden memnunuz fln. diye board'dan..
    işte oraya girip bakıyorsun, fm açık olmadığı için bu kadar anlattım üzgünüm

Nesil
    2006
    Yer
    sakarya

tesekkürler degerli bilgileriniz için

Nesil
    2007
    Yer
    34

reserveleride kapsaması kötü

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by heavy86 View Post
    Abi , hani sana aylık rapor geliyor ya ,
    işte sizden memnunuz fln. diye board'dan..
    işte oraya girip bakıyorsun, fm açık olmadığı için bu kadar anlattım üzgünüm
    Oraya gerek yok, confidence'de var zaten.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

abi nolur bu harmony nerden bakılıyor bişe yazın bi resim ekleyin ben bulamıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Confidence Sekmesine tıkladığında görebilirsin.

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Takım ekranına gir.Under 21,Tactic,training falan var sol tarafta hemen onların altında CONFİDENCE var.Ordan bakabilirsin squad harmony'e.

Mesaj Yetkileri