Quote Originally Posted by iLkeRisT View Post
Abi Marin'in randımanı artınca görürüm seni 9.luk kesiomu insan deil o yaa bence avrupa kupalarına kalırsın başarılar
Bakalım özellikle aşağıdaki maçların üçünde sahneye çıktı abisi.Diger ikisinde yapacağı bir şey yoktu.Yinede zorlu 9 maçlık maratonu tahmininizden de iyi tamamladık.Son 8 maçta sadece zor rakip Werder Bremen kaldı.İyi bir çıkış yakalayabilirsek belki 9. luk kesmeyebilir.Ama sonra yine bu 9 maçlık keşmekeşin içine gireceğiz yine ayrı konu

Quote Originally Posted by yahoo17 View Post
başarilar Arkadaşim Inş Uzun Soluklu Bi Kariyer Olur Transferlerin Iyi Tebrik Ederim
Sağolasın,galiba hiç tanımadığım oyuncularla bir yere varabileceğiz.Şimdi aşağıya son 5 maç,maç özetleri ve puan durumunu ekliyorum.

İlk maçta Stuttgart deplasmanındaydık.Fark yemek için çıktığımız maçta takım direnci ve Marin'in birdenbire 3 kişiyi geçip düzgün bir vuruşla topu ağlara bırakması sayesinde 3 puanın sahibi olduk. Tüm takım ve taraftarlar hesaplanmayan 3 puanın coşkusunu günlerce yaşadı

Kupa maçında 2. turda Furth takımıyla karşılaştık.Takımımızın yeterince güçlü görülmediğinin göstergesi maç oranlarının Furth lehine olmasıydı. Haftasonundaki Leverkusen maçını düşünerek 8 kişi eksik çıktığımız maçta galip gelmesini bildik .

Ve haftasonu gelmiş çatmıştı.Sahamızda güçlü Leverkusen vardı ama bizimde sahamızda mümkün olduğu kadar puan toplamaya ihtiyacımız vardı.Bu yönde maça çıktık ve ummadığımız bir farkla karşılaştık

Sırada Schalke deplasmanı vardı.Yenileceğimizi bilerek çıktık,bir yandan da Stuttgart maçında olan olur mu diyoduk ama olmadı.2-0'dan sonra Marin'i yerine giren Bradley'in takımı ateşlemesi bizi Marin mi Bradley mi ikilemine düşürdü. Appiah da ne şeref golü attı yahu kale sallandı

Sahamızda Bayern ile karşılaşıyorduk. Beraberlik için ümitliydik ama Milli takıma her giden oyuncum milli takımda sakatlandı.Appiah,Bradley,Kallon,Daems.Eduardo da kart cezalısı olunca Bayern için kolay lokma olduk.Maçon büyük bir bölümünde Toni ve Klose'yi durdurabilmek için iki uzun verdim .Onların rahat şut çekebilmelerini engelledim ama son dakikalarda oyuna giren Kroos tüm planlarımızı alt üst etti.Hem yendiler,hem de dövdüler.Sağ bekim ve yerine giren sağ bekim sakatlandı,2'er hafta yoklar,yani Appiah Kallon ve Bradley ile bir iyileşecekler.Neyseki 3. bir sağ bekim var

Cottbuss deplasmanı ilk kez bu oyunda denk görüldüğümüz bir mücadeleydi.Kallon'un yerine görev verdiğim Serhat takıma giderek alıştığını bu maçlar gösterdi.Marin 8.5 ile maçın yıldızıydı.2-0'dan sonra 3. sağ bekimin de yeşillenmesiyle rakip de 10 kişi kalınca üzerime gelsinler diye sahayı onlara bıraktım.Neticede bizim bir sonraki maça da adama ihtiyacımız var.Aşırı sert oynadılar.Kartlar havada uçuştu.İlerleyen dakikalarda baskı artınca iyicene takımı bir anda ileri çıkardım 3'u bulduk ve maç sona erdi. Maç sonundaki 3. sağ bekimizin bir şeyi olmadığı haberi sevindiriciydi.

Ve 9 maç sonunda puan durumu :

Maçların sonuna kadar takımdan manevi desteklerini esirgemeyen moruk kankacıma teşekkür ederiz, dün farklı kariyerler yapıp konuşma bağlantısına geçtik