ligde henüz rakipleri tartıyoruz![]()
![]()
4 lig analizini bitirdim ama Ingiltere ligi analizim henüz tamamlanmadı.
ligde henüz rakipleri tartıyoruz![]()
![]()
4 lig analizini bitirdim ama Ingiltere ligi analizim henüz tamamlanmadı.
Bu zamana kadar hep tek forvet oynadım, bu sefer Fransada inat ettim tuttu yine inat edicem, eğer bende bu FM den biraz anlıyorsam 4-3-3 ten dönmeyeceğim ve bu dizilişlede bu ligi en azından Play-Off oynayacak bir yerde bitiririm(Yalandan kim ölmüş)
Tartıyoruz hatta Rocky gibi olduk diyebiliriz Nothingham adına konuşursamilk 8 raund yumrukları yedik,şimdi Rocky Rocky diye sesler geldi fakat ben Adrian diye aradım bulamadım
şimdi bizde yumruk yedikçe yumruk atmaya başladık,filmin sonunda hep biz vuracaktık galiba,ya da umarım öyle olur
![]()
tartmaya devam edin sizben de tartiyom ama neyse ki puanlari toplayabildik, ya bi de toplayamasaydik
![]()
Ligde 7. haftada ilk galibiyetimizi güzel bir oyunla aldık
![]()
Benim Wolves deplasmanı SS'ini asistan koyacak çünkü o çıktı maça![]()
9. haftada sonuç yine hüsran ...
1-0 öne geçtiğimiz maçta verilmeyen 1 golümüz ve rakibe çalınan sallama bir penaltı var
Sağolasın Kamilcim.
Bu asistanın oynattığı maç :
Bu da benim oynattığım maç.Fark burada(Ipswich maçına kadar atıp tutayın fark yiyeceğiz çünkü
)
Ligde 3 puan üstümüzdeki Crystal Palace karşısında kazanarak 2. galibiyetimizi aldık
![]()
Zorlu deplasmanda pes etmedik ve ne oldu asistan dedik
Coventry deplasmanında rakip bize gol imkanı tanımadı.İki tarafta az pozisyona girdi ve tamamen beleş gole kurban gittik.Acaba 1 ay sakatlanan kalecimiz Sinan'ı arayacak mıyız?Öyle gözüküyor
pesi sira 2 galibiyetten sonra 2 serefli maglubiyet yasadik. emektar oyuncumuz ljunberg yine sakatlandi. isimiz zor. bu arada free transferden seyfo soley ve douglas rinaldi yi renklerimize bagladik. teklif sundugumuz 33 luk 2 veteran beto ve evanilson gerekli izinleri alamadigindan ulkeleri brezilyada kaldilar.
yanlis gormediysem 10.hafta sonunda 7.siraya yerlestik. onumuzdeki evimizde oynayacagimiz maclari kazanip yukardaki konumumuzu saglamlastiririz umarim...
yapilan son 3 mactan da 7 puan cikarttik. yeni transferimiz rinaldi ve sezon basinda getirdigimiz mahon un yaratici oyunlari isimizi kolaylastirdi. buna ilave jermaine johnson u da kullanmaya basladik ki oldukca hizli cok faydali olmaya basladi ileri ucta...
İki maçta 2 kötü malubiyetle yola devam ediyoruz. Artık kovulacağım anı bekliyorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İstikrarlı form grafiğimiz devam ediyor yine 2 malubiyet aldımBir şeyi anladım başkan aslında rakip takım taraftarı hala kovulmadım
![]()
Last edited by King_Theoden : 29.Aralık.2008 at 23:24 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Zaten güçlü olan rakibimize karşı , morallerde bozuk olunca başa baş oynadık ama olmadı
![]()
Kalecisiz geçen 6 maçlık bir seri.İlk 3 maçta özellikle zorlu 2 takıma karşı sadece savunma yaptık ve 3 puan aldık.Son 3 maçta ise böyle gitmez diyerek açıldık genelde ilk golü bulduk ama kelecimiz her gelen topu alıp anında 3 ledi her maçta ve bu da bizi delice atağa itti ve rakip de daha çok pozisyon buldu.Kalecimizi bekliyoruz bakalım ne olacak![]()
Bu maöta biraz hem takım hem kadro olarak kendimize geldik.Beraberlik golünü kendimiz atmamız dramatik oldu
Plymouth maçına çıkacağız.Kankam karşısında çok şansım yok.
gusel bi yenilmezlik serisi yakaladik ama sonucu rehavet oldu ve agir bir yenilgi aldik. sonucu deistirebilirdik belki ama en iyi forvetimiz tudgay sakatti...
plymouth plymouthsen ne ypıyorsun oyle ya son maclarda puanın yok abi o ne Aytaç abi yola devam edıyor.Kana abi inişli cıkıslı gırafıkler sergılıyor.Ama bu plymouth duzelmelı yanı
Abisi ben de ne yaptığımı bilmiyorum. Bir çok şey denedim ama takımda moral yerlerde sürünüyor iyi oynasak bile basit hatalardan maç veriyorlar. Kadroya baksan ilk 3 te olmamız lazım ama bir türlü tutturamadık 2-3 maç seri yakalasam düzelecek umarım. Oyundan umutluyum kadrom çok iyi tek sorum moral.
King_Theoden,düzeLtir bu durumu.. MoraLLerde tam oLsa seni kimse tutamaz![]()
Benim ise durumum iyice vahim kadro berbat ki degeri 1 milyon olan tek adam anca iyileşti sonra ile gelenin değeri 250 KTransfere para yok alınabile oyuncular kadrodakilerden beter.Kaleciyi korumaktan doğru düzgün oynayamadım ki Sinan daha yeni kaleye geçti.3 yere adam lazım para da yok.Değişik bir tarz deneyeceğim olursa tamamdır.Benim bu sene alabileceğim en iyi sonuç 17-20 arasında yer almak.Seneye bir çıkış yakalarız.
benim kadro da cok iyi sayilmaz. iki ise yarar transferle ve geri kalan transfer olsun diye aldiklarimla iyi bi baslangic yaptim, gerisi geldi. seko ya katiliyom, moral cok onemli bu ligde. cikis yakalarsa 7-8 hafta devam eder o cikis. bizimki daha onceki manisa nin yaptigi bi anlik saman alevi, umarim onlar gibi sezon sonu kume korkusu yasamayiz![]()
kaan in en azindan 20 nin ustunde bi derece alacagini dusunuom. kalecisi sinan standart liege e transfer olmus, gercekten de iyi bi kesif yapmis. ligde kalir kesin. earnshow gibi bi de forvete sahip ustelik. benim en iyi forvetimden de iyi![]()
bu kisimda da formumuzu devam ettirdik. bu gidisle kume dusmemeyi birak nerdeyse play off adayi bi takim durumuna geldik. beklentiler buyudu iyice. son 5 mactan da 10 puan cikarmasini bildik...
189 dk boyunca rakiplerinin gol sevincini kursaklarinda birakan tecrubeli kalecimiz walker bu macta hakkini toptan kullanip 7 gol birden yedifutbol adina seyri gusel bi mac ve 11 gol vardi...
son 5 mactan yalnizca birinde maglubiyet birinde de beraberlik almamiza ragmen 5.likten 6.liga geriledik. bu arada ezeli rakiplerim hic ummadigim bi sekilde kendilerini 22. ve 23. olarak buldular. kendilerine 2.yarida kumede kalabilmeleri yolunda basarilar diliorum. umarim sezonu takimlarinda tamamlayabilirler