1 ile 30 arası toplam 437 sonuç

Konu: Football Manager 9.2.0 Yaması Hakkında

Hybrid View

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ua_anil View Post
    Arkadaşlar şimdi bende -çoğumuzda olduğu gibi- korsan oyun var. Doğal olarak 9.2.0ı kuramadım. Şimdi Steamden baktım, fiyatı 30$ olmuş oyunun ve yarın almayı düşünüyorum. Benim sorum şu, şimdi ben diyelim ki steamden aldım ve oradan keye baktım (bir arkadaş indirmeden keye bakılabileceğini yazmıştı). Benim oyunu indirmeden keyi girerek orjinal yapmam mümkün mü? Bunu nasıl yapabilirim, elimdeki korsan dvd ile tekrar mı yüklemem gerekecek yardımcı olabilirseniz sevinirim.
    Korsan üzerine hiçbir zaman yükleme yapmayın, garantisi yok.İçinde trojan-keylogger olup olmadığını bile bilemezsiniz.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2005
    Yer
    Aydın

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Korsan üzerine hiçbir zaman yükleme yapmayın, garantisi yok.İçinde trojan-keylogger olup olmadığını bile bilemezsiniz.
    Neyse gerek kalmadı zaten, internet kafeden indirdim, eve gelip aktivasyonunu yaptım, rahat rahat oynuyorum şimdi

arkadaşlar merhaba,bişi sormak istiyorum.Ben bu patch 9.0.2 Yükledim fakat preferences ayarlağına girdiğimde oyun 9.9 diye bi ibare veriyor.ama new game den 9.0.2 yi seçebiliyorum.ayriyetten ikide bir prefences ayarlardan ayarlamama rağmen para birimi Albania(arnavutluk) LEK çıkartıyor.Bunun orjinal olmayan fm ile bi alakası varmı .başka kimseye aynı durum oldumu?ayrıca oyunu ikidebir save ediyor.

Quote Originally Posted by Valheru View Post
    arkadaşlar merhaba,bişi sormak istiyorum.Ben bu patch 9.0.2 Yükledim fakat preferences ayarlağına girdiğimde oyun 9.9 diye bi ibare veriyor.ama new game den 9.0.2 yi seçebiliyorum.ayriyetten ikide bir prefences ayarlardan ayarlamama rağmen para birimi Albania(arnavutluk) LEK çıkartıyor.Bunun orjinal olmayan fm ile bi alakası varmı .başka kimseye aynı durum oldumu?ayrıca oyunu ikidebir save ediyor.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69905

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=70744

bu linklerden gerekli yardımı alabilirsin...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Valheru View Post
    Orjinal oyunda böyle şeyler olmaz, orjinal oyunda çıkan hatalar hemen düzeltilir ki böyle hatalar da yok zaten.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Mesaj Yetkileri