Öncelikle tüm kardeşlerimi burada beklettiğim için hepsinden özür diliyorum Gece 23:00 civarı döndüm eve fakat hanım illa film izleyelim diye tutturdu . filme karar verdik ,bulduk ,açtık derken uyku girdi bedene bir de Yavuz Bahadıroğlu için gittiğimiz salon soğuk olunca üşümüştük,evde de kaloriferler sönmüş erkenden Biraz yatayım da gece kariyere devam ederim diye bir yattım yatış o yatış saat 6:00'da kalktık geldik işte . Ben biraz devam edeyim de SS'leri falan koyarım sizlerin kahvaltı sofrasına

Quote Originally Posted by kamilakar View Post
Abi sabırsızlıkla bank asyanın resimlerini bekliyoruz süper olacak

Bende senin açtığın yolda gidiyorum amatör ligden kurtulmak üzereyim
hadi bakalım inşallah...

Quote Originally Posted by husu1907 View Post
kamilakar muğlanın neresindensn kardeşim bende muğlalıyım (: Bu arada Nannar süper gidiyor.Sessiz kalıyorum ama eve gelince ilk işim senin kariyerine bakmak oluyor.Çok güzel bir anlatış tarzın ve liderlik ruhun var kariyerine çok hakimsin öğretmen olmandan kaynaklanıyo olabilir.

Bank Asya'da Başarılarrrr
teşekkürler... oyundan zevk alıyorum ve bu forumdan önce de kayal kurarak oynuyordum,şimdi de hayalleri buraya yansıtıyoruz

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
Ne Demiş Atalarımız ;

Nannar İyi Futbolcudan Anlar

En iyi gençleri getirmişsindir abi inanıyoruz
Gençlerin SS'lerini koyacagım geldiklerinde...

Quote Originally Posted by YozGatGFB66 View Post
Ne bitmez gosteriymis yaa.. seni o kadar adam bekliyo hocam istirham ederim biraz acele edin
gösteri bitti de biz giremedik PC odasına evde

Quote Originally Posted by nikootinn View Post
Hasan Bey gerçekten Turksportal tarihine geçeceksiniz.Sizinki kadar çok takip edilen bir kariyer hiç olamıştır herhalde
bu sadece benim değil ,takip eden kardeşlerimizin de eseridir

Quote Originally Posted by RequiemS View Post
Şampiyonluk Marşını Kim Yazcak ?

harbi yaww biri şampiyonluk marşı yazsın

4 senelik bu çileeee,
bitti artık bu seneeee diye girebiliriz mesela

Quote Originally Posted by World.Hollow View Post
abi taktik anlayışı nedir?

bende şuan 2.lig yükselme takımını yönetiyorumda ilerisi için senin kullandığın taktiğin benzerini kullanırsam yararlı olur diye düşünüyorum, birde 2. ligde biraz bilgin var ise ucuz doğrusu beleşe getire bileceğim yetenekli 1 2 isim söylermisin.

teşekkürler.
taktiğimi maç esnasında çok değiştiririm ama normal dizilişim 4-1-3-1-1 şeklinde...

Polise fiLan mi Haber versek Nerde Kaldi Bu adam kayip filan olmasin ? )
geldik ama sabaha karşı oldu

Ayh FenaLik geLdi Ben tahmin ettim ama soyleyemediydiiim Ama kesin baba hamdi abinin isidir.. Yoksa Hashüs hocamin yapacagi is degildi bu..

YETER BABA HAMDI YETERRR
Kendi aliskanlikarini boyle temiz huylu hocalarimiza da bulastirma
Hamdi Babayı suçlamayalım suç tamamen bana aittir

Quote Originally Posted by alisefer View Post
abi nerelerdesin merak ediyoruz........
ancak geldik yollar buzluydu