1 ile 30 arası toplam 1686 sonuç

Konu: Afyonkarahisar'da Sürpriz İsim: "Hasan Hüseyin Coşkun" [7. sezon]

Threaded View

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by World.Hollow View Post
    abi sana soru sormuştum ama , arada görmemişsin.

sezon ortasında devre arası free 0 YTL

olarak alabileceğim oyuncu önere bilirmisin?
    görmemişim... kaçıncı sezondasın bilemiyorum ama ben 5. sezona girdiğim için şu anda sendki free oyuncuları anımsamam zor... filtreden filtreleyim milli olan TSL oyuncularına bakmanı tavsiye ederim... kontratı biten 30 yaş üstü iyi oyuncular oluyor eski topraklardan mesela benim kaleyi hala BJK'nin eski kalecisi Ramazan Kurşunlu koruyor gerçi bu sezon postalayacaz onu da

Quote Originally Posted by YozGatGFB66 View Post

Buyrun kahvalti yapalim bugun benden olsun hocam sistik sucuk yemekten :Pp PEynirli Birekile cay afiyet olsun :
    abovvvv valla canımız istedi bak şimdi PC başında sıcak sıcak ne güzel olurdu
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Remox View Post
    hocam valla iyi gençler bekliyoruz senden bak sana iyi taktik veriyim yabancıları almak için uyurken gidip burunlarında kızarmış sucuk koklat sonra bu onların bilinç altlarına işlesin gelirler belki

bu arada ben ne kadar şanssızım ya tam kariyer için konu açıyorum fenada gitmiyorum hani çaatt diye pc göçtü şimdi bütün saveler herşey gitti bu ne şanstır ya napıcam ben şimdi konu onaylanırsa bide

sorun etme onu sildirip yeniden açarsın
    Last edited by nannar : 27.Aralık.2008 at 09:27 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Mesaj Yetkileri