Geldiğinden beri kıl kaptığım Delgado yerine bir adam güzel olur ama Mustafa Denizli çok tutuyor Delgado'yu...
Bobo,Cisse,Seric,Ali Tandoğan ve Tuna Üzümcü'yü teklif gelmesi halinde göndermeyi planlıyorlar.
Bobo'nun menejeri Fransız takımlarıyla görüşmeye gitmiş.Şu takımda en çok sevdiğim futbolcu diyebilirim Bobo için...Tabi ondan yararlanmayı bilen bir hoca lazım iyi oynayabilmesi için,ilerlemesi durdu adamın.Gitmesi artık onun hayrına olur...Beşiktaş ise £5 Milyon'dan aşağıya satarsa yazık olur bence.
Cisse'ye teklif yokmuş şu anda bildiğim kadarıyla,zaten o da aldığı iyi para nedeniyle ayrılmak istemiyormuş.
Seric için bir İtalyan ve bir Fransız kulübü talip olmuş diye duydum ama ne olur bilmiyorum.

Mustafa Denizli'nin saçma sistemi için bir sağ açık aradığını duymuştum...Büyük ihtimalle de Gökhan Emreciksin'in gelmesini bekliyorduk ama Fenerbahçe araya girince o transfer yattı.Şimdi de Özer'e sulanıyormuşuz ama Galatasaray'ın ciddi şekilde takip ettiği bir futbolcu,bize yar olur mu bilmiyorum.

Son haber de yazıldı mı bilmiyorum kesinleşen bir haber,genç oyunculardan Emre Özkan Eskişehirspor'a 1,5 yıllığına kiralanmış.